Gonattkramen

Dagen går raskt mot sitt slut. JAG är slut .... och det verkar hundarna vara åxå :)  De sover allihop, utbredda på var sitt håll. 
 
Nu ska jag ta ut hundarna på kvällspinket, sen krypa isäng. Hade en tanke om att byta rent i sängen ... få se om orken räcker ... annars spar jag det tills i morrn :)  
 
Livet är .... Ofattbart... Så länge man faktiskt VÅGAR släppa in det oförutsägbara. Så länge man inte stänger dörren om andra människor, 
 
Livet är....Oförutsägbart. Så länge man Vågar ta in det Nya, det obeprövade .... det ovana
 
Livet är .. NYTT ... VARENDA DAG .... så länge man vågar SE
 
Livet är .... En Gåva. Varje dag. En NY gåva ........Varje Dag.! Det gäller bara att uppskatta den, och inte slå ifrån sig gåvan. Att inte säga: Äh, det där får någon annan göra, eller: Det där gäller inte Mig. 
 
Säger man Så, Missar man en hel del av vad som är gåvor. Man VET aldrig vad dagens gåva blir. Det kan vara Vad som helst. Det kan vara att hjälpa den gamla damen som inte når det hon vill nå på Ica, Det kan vara den lilla flickan ute på gården, som tappat sina glaskulor och inte hittar den sista, Det kan vara precis vad och vem som helst. Att man inte Känner personen ifråga .... är .lixom inget försvar till att inte hjälpa. HUX FLUX så är det en människa som verkligen får betydelse i ditt liv. Vad vet man?  Varför inte hjälpa till lixom?
 
Nä ... Nu blir det kvällspink med hundarna ... och hörrni ... Hoppas ni fyllt dagen med nåt värt :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0