Kiss i sängen å ha de bra

Igårkväll var jag trött. Efter att Hannah och Robban varit här, tog jag ut hundarna och gjorde mig klar för att få krypa isäng. När jag stoppar benen under täcket kände jag - Nej !!! Det var alldeles blött. 
 
Paddy hade pinkat ner sig i sängen. Hans pink luktar ju inget alls, det är som om någon skulle hällt ut en hel tillbringare vatten bara. Så, det blev att kliva upp, kasta täcke och lakan i tvätten, ta ut bäddmadrassen på balkongen och lägga sig bara på resårsängen. Kontentan av detta blev att jag inte sovit så värstans gott inatt. 
 
Nu puttrar perkon, tre koppar starkt kaffe ska väl ändå få igång mig, även om det känns lite trögt just nu. 
 
Idag har jag inget inplanerat, ska gå ner i tvättstugan och boka första lediga tid för att få tvätta upp täcket, i övrigt siktar jag på promenader med hundarna. Ser ut att kunna bli fint väder, det är då sol Nu i alla fall :)
 
Upptäckte precis att jag om ett par veckor bloggat i 3 år. Hahaha, jag minns det som om det vore igår, när jag startade bloggen :)  Tänk så mycket jag har fått vara med om på de här tre åren, det är helt fantastiskt, som om jag vore med i en film :)    Treårsdagen kommer att firas på  något speciellt sätt, vet bara inte HUR än, ska fundera på det :)
 
Nä, nu är det hög tid att veva igång en Bra onsdag. Fyll den med nåt värt så hörs vi  ikväll :)
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0