Men ÄNTLIGEN !!!!

Var uppe sent igår .... det har blivit så i slutet, då kvällsrundorna tenderar till att bli längre och längre när det är såhär vackert. Eller, rundorna blir väl inte längre, men stunderna :)  Man har lixom inte så bråttom att gå in helt enkelt. 
 
Kl 3 behövde Paddy ut och pinka. Kl 4 behövde Kia ut och bajsa. Kl 7 klev jag upp och tog ut allihop. 
 
Igårkväll tappade jag min iPhone på köksgolvet så att glaset sprack. ca 4 babiljarder sprickor .... förbannat åxå. Rent ut sagt FÖRBANNAT!  Som tur var, fick jag tips av Mattias, vart jag kan vända mig för att byta glaset. Mailade dem, Norrmobil, igårkväll och fick svar direkt. Jag ska dit i morgon efter jobbet så får jag hjälp direkt. 
 
Idag börjar jag lite senare. Ska iväg med vår inneboende gäst till veterinären här på förmiddagen en sväng. 
 
Det blir förmodligen Ännu varmare idag än det var igår. Det är skönt att jobba inne på Wallins, det är lite svalare där, inte så många fönster heller, så man jobbar lixom i sin egen lilla värld :)  Helt perfekt :)  Jag får ju sol både före och efter jobbet, så det går ingen nöd på mig. 
 
Nä, De tre kopparna är slut. En dusch nu, sen iväg till veterinären, en promenad med hundarna, sen jobbet. 
 
Har ni tänkt på någon gång, när man tex läser en bok, och upptäcker att man måste gå tillbaka till föregående kapitel, för man hängde lixom inte med? Man måste gå tillbaka flera gånger för att få gå vidare i boken. Jävulskt irriterande. Så otroligt mycket härligare känns det när man verkligen får lämna det föregående kapitlet helt, och gå vidare med boken. Känslan när man  INTE behöver bläddra tillbaka mer. Då känner man: men ÄNTLIGEN!!!!!
 
Ha en bra dag hörrni, och ..... japp, fyll den med nåt värt :)
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0