Totalt 2 mil

Idag har jag haft en fantastisk dag :) Efter morgonrunda och kaffe, tog jag Paddy på en runda. Jag har tidigare spanat in en stig i skogen upp mot Trädgården, som jag nu kände att jag skulle utforska. Vädret var kanon, och det hade (när vi började gå) inte hunnit bli så himla varmt. 
 
Jag hade ingen aning om vart vägen skulle ta oss, men .... vad kan gå fel lixom? Det är ju bara att gå :)   Alltid kommer man fram NÅNSTANS :)    Efter 5 km kom vi fram till en ..... vändplats. Det var bara att vända om och gå hem igen :)  Det hann bli rejält soligt och varmt innan vi var hemma. 
 
Lite lunch, sen tog jag smårumporna på promenad, men en kortare sådan, på 4.5 km. Det räckte för småbena i värmen. Ja, ärligt talat räckte det för Mina ben åxå.   Pratade i telefon med bästis Annica, hann prata med både Pernilla och Hannah åxå för den delen, innnan jag fann för gott att göra ingenting alls en stund :)
 
Aftonspromenaden blev 3-km-rundan, så totalt, med morgonrundan, blev det 2 mil idag. Men så har hundarna vilat rätt mycket mellan varven åxå. Strax är det dags för kvällspinket, för jag vill gå isäng. Har haft jävulskt lock för örat ..... och i Morgon börjat mitt jobb på Wallins Kafferepet. På Facebook har jag redan lagt till det som arbetsplats ..... ville inte vänta tills i morgon, för det känns så kul :)
 
Hannah har hämtat Milo, Lugnet är totalt. Hundarna ligger i soffan .... Tvn är på, men med minimalt ljud. Orkar inte med ljudet. Måste försöka orka vara uppe ett tag till dock .... annars måste jag kliva upp vid 2, och det orkar jag nog inte. 
 
Dags att avrunda den här underbara dagen. Hoppas Du åxå fyllt den med nåt värt :)
 
Gokväll
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0