Avslutade kapitel

Vissa saker, och människor åxå för all del, vill man bara ska vara avslutade kapitel. Det är ibland det bästa alternativet för alla parter. Inget tjafs, inga hårda ord, inget mankemang ...   utan, bara att sätta punkt. MEN, när en del VÄGRAR i STEN att låta lagt ord ligga, att låta gemensam överenskommelse gälla för att få ett slut på det hela. Då är det fanimig inte lätt att avsluta. Till slut blir man så förbannad rent ut sagt. 
 
Idag ringde telefonen .... kollade och såg att det var ett 08-nummer. Jag brukar inte svara då, för jag gissar att det är försäljare. Nu har jag gått med i Nix telefontjänst för mobiler, så jag tänkte att det var ett bra tillfälle att tala om för försäljaren att denne skulle kolla nix.-registret innan denne började ringa runt.
 
Hej, sa personen på andra sidan luren. Jag heter Erik och ringer från Nordea säkerhets ... bla bla bla ... vad det nu hette. Aha tänkte jag, nu ska han sälja på mig nån dyr bricka eller nåt annat tjafs ... men jag var beredd till tänderna ... skulle minsann INTE köpa nåt. 
 
- Ditt betalkort är utsatt för bedrägeriförsök, sa han. 
 
VA ???? Vad säger du????
 
Han berättade att någon försökt handla via internet vid två tillfällen. Först för 11 000 och sedan för 4500 . Jo grattis, så mycket pengar har jag bevisligen INTE på kontot. Men .... va fan !!
Två köp hade dock gått igenom, och det var i söndags. Två bro-avgifter erlagda på Irland. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Erik mailade mig reklammationspapper som jag ska skriva ut och skriva på, sen skicka in, för att få tillbaka pengarna som drogs på Irland. 
 
NU blev jag VÄLDIGT skeptisk. TÄNK om det är den här ERIK som är bedragaren??? Han vill att jag ska skriva på ett papper där jag fyller i mitt kortnummer .... nä hörru Erik, den går jag inte på :)   Jag googlade både på företagsnamn och det telefonnummer han upgett, och vet ni ... han verkar tala sanning!
 
Helvetes jävlar .... förbannade idioter som utnyttjar andra människors pengar. Fy Fan och Brinn i helvetet!!
 
Erik spärrande mitt kort och ser till att jag får ett nytt. Tack Erik, för att säkerhetsservicen fungerar!
 
I övrigt idag har jag lärt mig att doppa trådrullar i choklad. Jo jag vet, personligen kallar jag det för dammsugare, men på Wallins heter det trådrullar, så det så :)  Det har varit en helskoj dag på Wallins :)
 
Dagen som började med regn, avslutas med klarblå himmel och sol. Helt underbart .... vindstilla .... supervackert .... nu dunkar tåget förbi åxå ... så himla rogivande på nåt sätt. 
 
Snart kväll .... mysa i soffan med hundarna innan kvällsundan .... så får det bli. 
 
Gokväll
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0