Då var midsommardagen slut.

Oj ... när jag sammanfattar midsommardagen så hamnar jag verkligen på Plus. Det regnade nåt kopiöst fram tills mot eftermiddagen. Pernilla och Hannah med respektiven skulle komma på middag ... och gud vad jag grunnade över vad jag skulle bjuda på. Gick på affären för att kolla vad jag kunde handla för att skruva ihop nåt gott, och kom hem med karré på extrapris. Hittade ett recept på nätet, och såhär i efterhand kommer jag att göra om det många gånger kan jag säga. Herregud så gott !!!! Enkelt dessutom. Helt perfekt med andra ord :)
 
Ett par kortare promenader med hundarna har det blivit, strax dags för kvällsrundan, och nu när det är blå himmel och vindstilla, kan kvällsrundan bli lite längre än vanligt :)
 
Herregud ..... redan den 22 Juni. Snart är Juni månad slut. Min uppsägningstid tar slut i samma veva som den här månaden tar slut. Finns både för- och nackdelar med DET åxå. Det finns jättemånga känslor kring detta. Både anställningen och avslutet. SOM jag tyckte att det var världens bästa jobb ... det VET ni som följt bloggen. SOM jag tyckte att det var världens bästa chefer .... det vet ni ÅXÅ ... ni som följt bloggen. Tänk hur saker och ting förändras över tid. 
 
Tid ... en månad ... hur fort går inte en månad.... två månader ... tre ... ett halvår ... ett år. TRE år. Det är tre år sedan jag hämtade en skräckslagen Paddy på Arlanda. En kille som verkligen inte vågade något alls. Han kan fortfarande vara osäker i vissa lägen, men långt ifrån hur han var när han kom. Paddy  är den vänaste, mildaste, godaste hund man kan tänka sig. Paddy är en mysgurka personifierad. .... så länge det inte handlar om jakt vill säga. HÄR sker något. Snacka om personlighetsförändring .... eller ... är det så att det är helt normalt, att han, lixom många  människor ... har sidor som visar sig vara  tvärtemot varandra, eller tvärtemot sig själva kanske man ska säga. 
 
Åhhhh ... nu dunkar tåget förbi igen. Som jag älskar det ljudet !!!   
 
Jag är, om man ska använda sig av vokabulär som många andra använder: Lyckligt lottad. Herregud ... tänk er : Jag fick tag på en lgh som är så klippt och skuren för mig, i ett område som är helt perfekt för mig ... fastän jag aldrig varit här förut. Hmm. .... Jo .... Det finns någon form av Öde inblandat, det är jag helt övertygad om. Vad ska det annars vara? 
 
Nä hörrni ... Nu ska jag ta ut hundarna på en kvällspromenad. En Underbar sådan. Hoppas att ni haft en lika underbar dag som jag har, och att ni kunnat fylla den med så värda saker som jag har kunnat fylla den. 
 
Gokväll
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0