Har det ens hänt?

Tänk så fort man acklimatiserar sig. För bara en dryg månad sedan bodde jag i Bygdsiljum, och trivdes där. Nu bor jag i Ursviken, och Trivs här :)  Att vara flexibel, att kunna ställa om sig, att trivas och se det bästa hela tiden ... det känner JAG är en Bra egenskap som jag har. Jag kanske är som en hund :)  
 
Visst saknar jag ... visst ser jag tillbaka med en känsla av vemod .... men ... det kan inte hjälpas. Jag lever i Nuet, så mycket det går i alla fall, och försöker se det bästa i varje dag, försöker se det bästa i det jag upplever. Visst, ibland tänker jag tillbaka på negativa saker, men det vore ju väldigt märligt om jag BARA såg allt i ett solljus, eller hur?   Allt ÄR inte positivt, varken då eller nu .... eller ... ja .... jag har ännu inte hittat något negativt här i mitt nya boende, men det finns säkert .... vill dock inte leta FEL , utan tar det när det kommer :)
 
Den här dagen har varit fantastiskt bra, men jag är fantastiskt Trött. Ska hålla mig vaken så att jag kan ta ut hundarna i någorlunda vanlig kvällstid ... även om det inte blir kring midnatt just idag ....   som sagt .... flexibla :)
 
I afton när jag var på väg hem ... helt slut efter dagens uppdrag .... så kände jag verkligen den där känslan av hur SKÖNT det är att KOMMA HEM !!! Hem till min FINA lägenhet .... till mina FINA hundar ..... å GUD va jag älskar mitt LIV.  
 
Idag fyller Robban år .... och vet ni, jag ORKADE inte åka och fika nu ikväll ..... han fick nöja sig med min skönsång, då jag ringde och sjöng för honom :)
 
I morgon ska jag till sjukgymnasten för axeln. Ja, hon kan nog inte göra så mycket, och det är väl inte meningen heller, vill mest få det på papper, ifall jag får bekymmer längre fram. 
 
Nä hörrni. Om jag drar ut på tandborstningen lite ... kammar håret sakta .... tar fram kopplen väldigt långsamt .... går nerför trappen som om jag brutit båda benen ....  så kanske inte hundarna märker att klockan inte är alltför mycket. 
 
JAG har fyllt dagen med värda grejer, Har DU??
 
Gokväll 
 

Kommentarer
Postat av: Vilda Wilma

Joo, jag har fyllt dagen med jobb och kvällen med trevliga arbetskamrater.
Och jag har en underbar familj, man och barn, trivs jättebra dörr vi bor och min kära pappa bor nära! Jaa, de mesta är ju så himla bra!
Men visst finns det orosmoln, ibland rör dom sig runt lite och ibland är det ett åskmoln som kommer in. Så är livet, för många säkert.
Därför läser jag din blogg. Jättefina bilder på hundar, vyer och god mat. Trevliga, vardagliga saker som händer och görs. Men också att du skriver om djupare saker, tankar utan att lämna ut nån. Som jag skrivit tidigare så spinner jag vidare på dina funderingar men "i mitt liv".
Fortsätt alltid att vända och vrida på tankar, funderingar och olika företeelser, såååå intressant!!
Och just nu är jag förbannad på mig själv, varför är jag så feg?? Ibland skulle de va riktigt skönt att gå mot strömmen :/
Måste öva på det!
Kramar till dig Maria och till alla som läser och tycker något :))

2013-06-17 @ 23:36:22
Postat av: Maria

Kul att läsa att du spinner vidare på mina funderingar, men i Ditt Liv :) Jag tror att de funderingar jag har, delar jag med väldigt många ... fast många vet inte om att de funderar över dessa saker, förrän de får läsa det i text :)

Andra får sig en tankeställare, vissa skulle behöva sig en tankeställare. Jag tror att de flesta berörs på NÅT sätt i alla fall. Eller, det gör de ju, annars skulle de inte fortsätta läsa min blogg :)

Kramar i massor till dig Wilma :)

2013-06-18 @ 07:55:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0