Kalasbra dag :)

Idag har det varit oerhört varmt och oerhört kul :)   Vi hade "kalas" för Pernilla, som fyllde 24 år igår. Hon valde att ha fikat här i lusthuset på min gård, det blev jag jätteglad över :)    Glad över att alla kom åxå, Tjejernas pappa och deras småbröder, deras farmor och farfar, deras faster och hennes man, åsså Hannah och Robban naturligtvis :) Det var Hur kul som helst :)
 
Pernilla och Matte, bagarna i familjen, hade bakat tårtor och biskvier. Sen bjöds det ett gigantiskt fruktfat med ananas, olika sorters meloner, vindruvor .... och jordgubbar. Det var förresten bara jordgubbarna som var från Sverige :)
 
Ost och kex fanns åxå på bordet :)  och bland ostarna fanns västerbottensost, från BURTRÄSK :)  
 
När alla hade åkt tog jag en kort runda med hundarna. Det var helt sjukt varmt, så det blev inte långt. sen hem och flämta och dricka isvatten. Hundarna är helt utslagna, både av dagens värme, men även för att det var så  mycket folk här ett tag. Alla hängde med hit upp efter fikat, för att spana in min nya fina lägenhet :)
 
En helt underbar dag är slut. Kollar på en film, ska snart ut med hundarna, sen kryper jag isäng. 
 
Tänk .... tidigare, när jag inte berättade varifrån maten kom, som jag fotade .... då var det lugnt. Jag FÖRSTOD ... och kanske provocerade åxå ... fniss ... genom att på nationaldagen berätta ursprunget till allt som låg på tallriken, och japp, reaktion kom :)   
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0