Men LYSSNA på vad jag SÄGER !!!!

Tisdag .... ska skriva snabbt så det inte hinner bli onsdag :)   HUR kan det komma sig att jag är vaken såhär länge?   - Det är så himla vackert ute, att jag kan inte LÅTA BLI att vara vaken och bara TITTA !!!!  Färgen på himlen är sådär mysigt isblå, blandat med tjej-rosa. Hur vackert som helst !!!! Dessutom 20 grader varmt och vindstilla. Lägg därtill att myggen fortfarande inte är så förtjusta i mig, så har ni hela bilden :)
 
Idag, efter morgonpromenad med hundarna, kvistade jag in till stan och umgicks med Hannah ett tag. Vi kollade runt på Jysk, Europamöbler och en vända på stan, innan jag styrde kosan hemåt. Ut med hundarna en sväng i värmen, sen satt jag på balkongen och pustade och stånkade ..... vill ju bli lite brun , ... (jo mitt i alltihop kan jag vara lite fåfäng åxå :) :) :)  )    Den solstol jag har gör ju att man bara kan sola fronten, så jag tog ut min IKEA-pall, satte mig med ryggen mot solen .... fipplade med telefonen ... och i samma stund som jag hörde en helikopter så gick jag in på norran.se och läste att en man i 40-årsåldern försvann igår härifrån Ursviken. Polishelikoptern svävade ovanför vattnet härutanför hela aftonen och halva kvällen sedan. Det blev tyst ett tag då jag gissar att de åkte och tankade, sedan fortsatte de igen. När jag var ute på aftonpromenaden såg jag även ett gäng båtar ute ... hoppas de hittar snubben vid liv. Känns obehagligt sådant där ...... 
 
Idag ringde en försäljare från Postkodlotteriet. 
- jag söker Maria Tafvelin
- jo, det är jag.
- men va bra att jag fick taaag på dig mariiiiia, jag heter johan och ringer från postkodlotteriet, jag måste få fråga, bor du fortfarande kvar i Ursviken?
- jo, jag bor fortfarande kvar
- men duuu va bra, då har jag ett erbjudande till dig, en kampanj ..... och sen, som en sann försäljare, så malde han på om alla fantastiska priser som delas ut i sommar, en hel hög med bilar, dragningar varje dag, bla bla bla bla .... han hann säkert prata i 10 minuter innan han ens funderade på att hämta andan. När han blev tyst i hela tre sekunder en gång sa jag : 
- Jag är inte intresserad. 
- jomen, det är dragning VARJE dag ...
jag avbröt honom genom att säga; Jag är fortfarande inte intresserad
- Jomen vi har en MASSA nya miljonä....
DÄR la jag på luren. 
 
VARFÖR är det så svårt att lyssna och ta in vad andra SÄGER och MENAR? Jo, jag förstår att försäljare får lära sig att bara mata på, alltid kan man omvända någon .... men det här med att LYSSNA och TA IN, handlar ju inte bara om försäljare heller, men det är enkelt att använda dem som exempel. 
 
Hur duktiga är vi på att LYSSNA och TA IN det andra säger till oss?
 
Haft ute hundarna på kvällspink .... Nu är det hög tid att krypa isäng. 
 
Gokväll
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0