Mina första två veckor.

Nu har jag bott här i två veckor :) 
 
Efter förra inlägget i morse, så bestämde jag dagordningen ganska snabbt. Jag tog först Paddy på den nästan 5 km  långa, helt underbara promenaden som till en del går vid vattnet, en del i skogen på en underbar skogsstig, och en del på vägen. 
 
När vi kom hem, bytte jag bara hund i hallen, och tog Kelly på samma runda. 
 
När VI kom hem, bytte jag i hallen igen, och tog Molly och Milo på samma runda
 
Iväg på Solbacken för att köpa RÄTT krokar, och RÄTT gipsskruv, handla på lokala butiken, äta lunch .... SEN lunch kan jag säga för klockan hann bli 14.30. Tvättstugan från 15, så ner i den superfina tvättstugan, ut med hundarna en kort sväng, då jag väntade regn, som mycket riktigt kom. 
 
Till middag blev det rostbiff och falsk potatissallad. Så jävelusiskt gott :)  Ett glas rött passade bra till :)  
Har även hunnit få upp hyllan i hallen, nu när jag äntligen fått i rätt längd på gipsskruven, samt sydde klart tyget till avskärmingen till sovalkoven. Jag är MER än nöjd :) Så himla fint!!!
 
Pratat med lillebror, skrattat åt hur en del tror sig kunna spela gud, lekt med hundarna, bäddat rent i sängen med MANGLADE sängkläder :)   Ska bli UNDERBART att gå isäng ikväll :)   Pratat med Pernilla och Hannah i telefon, kollat lite på värdelösa program på tvn ..... Snart dags att gå ut med hundarna en sista runda för kvällen, sen krypa ner i sängen. Tror jag måste duscha före ... fastän jag redan duschat idag ... bara för att få känna den här känslan av att nyduschad få krypa ner i en renbäddad säng ... med manglade sängkläder dessutom :)
 
Annica, kompis .... skickade dig ett sms tidigare ikväll. Har du läst det? Eller har du bytt nummer? Du har inte svarat! Det var rätt så skoj ny info det handlade om :) :) :)   Du kommer att skratta ihjäl dig när du läser det, och inte bara det, du kommer att bli mållös och förbannad åxå ... allt på samma gång. 
 
Nä hörrni, dagen börjar rinna ut. MIN dag har varit alldeles omåttligt värd och innehållsrik .... jag är hur nöjd som helst över dagen. Visst har jag gråtit åxå, men det var pga ett youtubeklipp som jag delade på fb. Gud så vackert!!!  Nåja .... Ny dag i morgon hoppas jag.  Jomen förresten, nu när jag kommer ihåg det. Ofta i mina drömmar, så är jag KUNG på att åka inlines. Var fan kommer DET ifrån? Nån som kan tyda drömmar? Alltså, jag drömmer ofta om det, att jag åker inlines ... och jag drömmer ofta att jag sjunger, och sjunger BRA. Fniss
 
Tyd DET den som kan :) ;) :) 
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0