Morgonstund .....

Ännu en solig dag ... eller åtminstone solig Start på dagen. Det verkar på prognosen som att det ska bli regn och möjligtvis åska på eftermiddagen dock. Bäst passa på att gå ut med hundarna på förmiddagen alltså. I övrigt idag ska jag iväg in till stan, återlämna Milo samt byta bort några böcker. Jag har ett gäng hundböcker, och några av dem ska jag byta mot några paket kaffe samt några trisslotter :)  Kul med den där bytes-sidan på facebook :)
 
Hörrni, tänkte på det här att beskriva sig själv som person. Jag vet att jag skrivit om det flera gånger tidigare, och det är väl för att jag tycker att det är intressant. Vad fokuserar man på när man ska beskriva sig själv? Är det lätt att man beskriver sig utifrån hur man Skulle vilja Vara, istället för hur man Egentligen är?  Ser andra mig som jag ser mig själv, eller har de en helt annan bild på hur jag är? VEM kan säga hur JAG är, kan jag ens det själv?
 
Om jag ska beskriva mig själv lite kort så skulle jag nog säga
- Ärlig
- Omtänksam
- Glad
- Humoristisk
- Vänlig.
 
Om någon annan skulle beskriva mig, skulle det kunna vara: 
 
- Henne litar jag inte på
- Hon handlar inte lokalproducerat, så hon är INTE omtänksam mot de lokala bönderna/odlarna
- Glad? Hon är ju aggressiv och bär på mycket riktad ilska och aggressivitet
- Humoristisk?
- Inte vänlig ett dugg, hon tycker Fel och hon tänker Fel. 
 
Så skulle det nog kunna se ut tänker jag. En del uppfattar mig som jag uppfattar mig själv, och det är väl de som känner mig antar jag. Så är det nog för alla. En del ser saker som är så liten del av en själv, men lägger tyngden på just DEN detaljen. Själv ser man de bitarna som tar störst plats i ens personlighet. 
 
Nä, nu har jag druckit mina tre koppar kaffe, så nu drar jag ut på en walkabout. Ha en bra dag och fyll den med nåt värt!
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0