Tillit, förtroende, kärlek

Söndagen den 16:de juni byter skepnad från afton till kväll. det har varit en solig och varm dag. Jag vet att inne i stan fick de sin beskärda del av regn och åska .. men härute i paradiset har det varit sol :)
 
Efter förmiddagens promenad så drog jag iväg på flyget för att luncha med Pernilla. Vi åt i restaurangen, småpratade, hade en supertrevlig stund innan jag styrde kosan hemåt igen. Körde genom värsta åskvädret med tillhörande STÖRTREGN ... men det var som att någon på övervåningen FÖRSTOD att jag fått min beskärda del redan igår, för när jag kom hem var det strålande sol :)
 
Tvättstugan hade jag bokat för att kunna tvätta mattorna jag hade i hallen i Bgm. Det fanns en del hundpink på dem .... antagligen från Paddy ... då han inte alltid kunde hålla sig. Vem vet, någon av de andra kanske strilade lite åxå :)
 
Det var ett riktigt träningspass att tvätta mattorna kan jag säga. Jag är GLAD att det är gjort. En av mattorna ligger nu utanför balkongdörren. Den andra ska jag skära till och lägga i hallen. 
 
Tänker på det här med tillit och förtroende. Att ha förtroende för någon .... att LITA på någon. VAD är det som gör att man inte litar på någon längre, som man litat på tidigare?  Det måste ha med bristande förtroende att göra, eller hur?    Ibland blir man bara så förtvivlad ... eller ... det kanske är fel ord.  Om man INTE gjort något fel ... inte gjort något för att missbruka förtroendet ... och ÄNDÅ blir tillsagd att man inte är tillförlitlig. Hmm ... vems är problemet då?? Var har det gått fel? 
 
Finns så  många tankar kring det här, som inte kan ventileras .... inte ännu i alla fall. Det kanske kommer framöver. 
 
Middagen var superb :)  Foto: Söndagsmiddag: tunnskivad fläskytterfile med rotfruktsgratäng och fräsig sallad :)
 
Smakade helt enkelt hur gott som helst :)
 
Nä, om jag skulle ta och krypa upp i soffan med hundarna en stund .... sen hoppa i duschen .... bädda rent med nymanglade sängkläder .... Ahhhhhh .... VEM FICK DET BÄST ????   :) :) :) :) 
 
Åhhh ..... gud vad jag har det bra !!! Önskar ALLA samma lycka som jag känner. Och hörrni .... De som inte litar på er, de som beter sig som arslen, de som inte kan eller vet bättre .... det är hos DEM bekymren finns, inte hos DIG. 
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Anonym

Dina problem ser inte ut att minska om man läser mellan raderna. Jag hoppas att allt löser sig för dig, så vi bara får läsa en positiv blogg :)

2013-06-16 @ 21:27:17
Postat av: Maria

Hmm ... förstår att du vill vara anonym.
Varför ska en blogg bara vara positiv? Jag har, under de år jag bloggat, berört både positivt och negativt. Varför skulle jag BARA blogga om det positiva?? DET vore väl omänskligt?? ALLA har problem, av skiftande slag, så även jag. Har väl aldrig påstått annat? Att leva i paradiset kräver även att man orkar hantera helvetet.

2013-06-16 @ 21:32:57
Postat av: Vilda Wilma

Självklart hoppas vi att det löser sig på bästa sätt för dig!! Men ... jag tycker om dina tankar runt personligheter och möten med olika, konstiga, opålitliga och annat löst i människoväg!
Sluta aldrig att vända och vrida på tankar och funderingar 👍
Kram från mig som fortsätter att spåna på de du börjat spåna på 😉

2013-06-16 @ 21:37:07
Postat av: Maria

Härligt att läsa Wilma :) Allt ordnar sig för mig, det vet du :) :) och jag kommer ALDRIG, ALDRIG någon tysta mig, eller komma ivägen för mina tankar, vare sig de är positiva eller negativa. Jag kommer även i fortsättningen att vända och vrida på tankar och funderingar, samt dryfta det här med idioter och rövhål. Var så säker. Fortsättning följer :) Kram

2013-06-16 @ 21:42:50
Postat av: Maria

.... LÅTA någon tysta mig, ska det stå :) :)

2013-06-16 @ 21:44:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0