Hej vad det går

Dagarna bara rusar förbi. Inte så att jag inte hinner fylla dem med nåt värt, men de tar slut så snabbt... Lite väl abrupt ibland till och med.

Idag, efter morgonpinket ... Ja alltså hundarnas morgonpink, åkte jag in till stan för att återlämna milo. Innan jag ens kom iväg så hände dagens stora fadäs! Jag plockade ut innerdörren, som jag haft liggande bak i bilen. Jag skulle ha hundarna med mig och Jag ville inte att de skulle trampa sönder den. Nu råkade det bli så att jag la upp innerdörren på taket, bara lite tvärt ... Skulle ta in det sen.

För att förkorta historien så kan jag berätta att jag naturligtvis glömde innerdörren där på taket, och har inte hittat den än !!!

Dagens positiva är att jag träffat Pernilla och Hannah och att jag och Hannah hittade den inhägnade hundrastgården som jag fått tips om att den fanns. Kul att kunna släppa även Sally lös :)

Jo just det, varför jag skriver Nu när klockan är 01- jag har börjat ett nytt liv tydligen. Somnade sittande i soffan kring 22. Japp !

Gokväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0