Herre Jösses vilken dag :)

Dagen igår blev så himla innehållsrik och fullsmockad med roligheter, att jag helt enkelt inte hann blogga ner allt som hände :)
 
Morgonen började med att jag skulle gå ner och flytta bilen. Motorvärmaren satte jag i på söndagkväll, men jag var tvungen parkera lite illa för min nya granne håller på att flytta in, och behöver lite utrymme för släp osv. Nåja, jag gick ner för att flytta bilen till min vanliga plats .... då startade den inte.  ???  Så där satt jag .... Ingen av framdörrarna gick stänga pga det frusit ... bakluckan samma sak .... dessutom var batteriet dött. Jag stod ivägen för postbilen, stod förmodligen ivägen för tant Gunda, för jag parkerade precis vid hennes bro. Nåja ... problemet måste lösas lite hastigt, för jag skulle ju in till stan och följa Pernilla till stallet. Fick tag i bästa grannen Börje, som äger både batteriladdare och värmefläkt. Lånade rubbet, lämnade sedan bilen och lät den stå och småmysa medans jag gjorde annat i några timmar. Telefonen gick knappt att använda heller, det var nån störning i Telias sladdar, så det kändes som att tekniken inte var på min sida riktigt.
 
Well, jag hade en utomordentligt trevlig förmiddag trots detta, och kring 14 var bilen i toppskick igen, dörrarna gick igen med ett dovt klickande, den spann igång som en belåten katt, och jag kunde åka iväg till stan som planerat :)
 
Med hästen gick det lysande, och de problem som fanns förra gången, var i stort sett som bortblåsta.  Det enda lilla stressmomentet blev när vi skulle tillbaka in i stan, då var det totalstopp i trafiken. Vi fick således stå stilla rätt länge och bara lixom gilla läget. Det visade sig vara två utländskregistrerade lastbilar som stod bredvid varandra vid rödljusen, som inte kom sig loss i halkan. Såå jädra halkigt var det väl inte? Men ... de stod där och slirade i alla fall, och kom sig ingen vart. Vi hann titta på klockan ett antal gånger, Pernilla skulle nämligen ha främmande kl 19 ... och tiden gick.   Så småningom, efter många om och men, kom vi oss framåt i kön, men som sagt, det tog ju en bra stund. 
 
Hem, ut med hundarna, och efter det en lugn kväll i soffan. Somnade kring midnatt ... och jag somnade så himla tvärt. Pang lixom. 
 
Nu står jag och dricker kaffe, hundarna ligger i soffan och avvaktar vidare information. Strax dags för morgonrundan. Kl 11 ska jag vara hos veterinären med Paddy. Håll tummarna!
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0