Lediga Måndag

Det är måndag, vilket betyder att jag är ledig :)   Igår var jag såpass ostadig att jag åkte hem tidigare från jobbet. Besvärligt när man kör bil ..... bättre att jobba här nere på Westmans och bara kan gå över vägen så är man hemma. Gick isäng tidigt igår .... ville egentligen krypa isäng halv 9, men då hade jag måst kliva upp 2 gånger inatt för att släppa ut Paddy, så jag kämpade till kl 22. Upp kl 2 och släppa ut en mycket pinknödig vovve, sen sov jag till halv 8, då den mycket pinknödiga hunden väckte mig och behövde komma ut Pronto! Nu dricker jag kaffe och hundarna ligger på soffan och sover i avvaktan på promenad. 
 
Idag ska jag småstäda, bädda rent .... även i bilen tänkte jag :)   Ska även försöka få tag på hyfsat mycket plastad frotté, både till soffan och madrassen ute i bilen. Inte för att Paddy pinkat ner sig i bilen än, men nu blir det ju lite slaskigt framöver .... ja , inte riktigt än, men snart .... fniss .... och det är ju onödigt att hela madrassen blir nerslaskad. 
 
Igår sprang Sally lös en liten stund på skoterleden. Det var INTE meningen, men hon kröp ur selen. Jag har aldrig använt selen på henne förut, men tänkte att det var en bra idé då hon ibland kör sina tok-ryck. Jag spände nog lite för klent, för hux flux hade hon krypit ur den och rejsade som en galning. Jag visslade in de andra och när Sally upptäckte att ingen hakade på, så kom hon lika snabbt tillbaka. Phu, det var tur, för det var rätt så mycket skotertrafik i solskenet. 
 
 
Nä, dags hälla upp kopp nr 3, sen gå ut :)
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0