Lugn Tisdag

Igår var det ljuvliga Måndag, idag är det lugna tisdag ... eller .... hur lugn den i själva verket Blir har jag ju ingen aning om .... dagen har ju precis börjat :)   Hoppas bara att tvättstugan är användbar idag..... det behövs. 
 
Jädrar så kallt det är på nätterna! Ja, nu på morgonen åxå för den delen. Hoppas det spricker upp under dagen så att solen tittar fram, den värmer ju faktiskt en gnutta nu. 
 
Dagarna rusar fram .... veckorna rusar fram .... månaderna rusar fram .... herregud .... ett eller ett par år, rusar fram .... Vart tar tiden vägen?  Jag har bott i den här lägenheten i 3.5 år nu. Det känns märkligt att det är så länge. 
Jag vet att jag skrivit det förut, men jag tar det en vända till: Var tar tiden vägen när den är slut? ÄR det så att den bara upphör att existera? På ETT sätt är det lite märkligt att man är duktig på att tala om för människor att de ska leva NU, för man vet aldrig när livet tar slut. Men .... då känns det väl ÄNNU viktigare att ta vara på den TID man har .... för den VET man när den tar slut. Jag VET precis hur många timmar det här dygnet har, sen är tisdagen oåterkalleligen slut. Bäst att passa på att värdesätta den här dagen och dess timmar, för när det blir midnatt, så är den över. Inte så att man ska Stressa för att hinna göra saker .... mer vara medveten om att det ÄR så. Jag menar .... när det nu verkar som att tiden verkligen försvinner i samma sekund den passerat.... är det ju lika bra att försöka vara medveten om det. 
 
Nu har det börjat snöa i alla fall. Ska styra upp mig lite, gå på ICA, ner i tvättstugan ....  Klockan är snart 10. Jag klev upp kl 7. 3 timmar har passerat ..... 3 timmar har redan tagit slut. Det har varit 3 BRA timmar :)
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0