Paddy, what is wrong?

Har reflekterat ett tag över att Paddy pissat nåt så oerhört mycket. Jo, han dricker mer än normalt/vanligt åxå, men herregud, han verkar ju ha tappat greppet fullständigt över pisseriet. Jag måste helt enkelt ringa veterinären för att få honom kollad, det här har spårat ur.
 
Det är ett tag, då han står och pissar ... flera minuter. VARJE GÅNG han är ute. Dessutom måste jag ta ut honom flera gånger mer än vanligt, och han står flera minuter varje gång. Idag toppades det hela med att han, när jag höll på att träna honom inomhus .... lite fotgående osv .... helt plötsligt, mitt under passet .... så pissar han en hel flod på golvet. HAN var helt fokuserad på mig, det var som att han inte ens upptäckte att han pissade. Själv kände jag att det skättade på min fot ... och upptäckte att det bara sprutade. 
 
Nyss stod han upp i soffan och tittade ut genom fönstret ... och hips vips så börjar han pissa i soffan! Har aldrig hänt förr, och samma sak nu ... han verkar inte ens märka att han pissar ner sig. 
 
Nä, ringa veterinären i morrn blir det. Åka in till stan blir det åxå. Pernilla vill att jag kommer :) :) :) 
 
Strax kvällspink med hundarna ... eller ... om ett längre tag kanske. Ska smutta i mig min Laphroaig först :)   och jo, jag var nyss ut med Paddy, så det är lugnt :)
 
Nämän hörrni .... ska sjunka ner i soffan igen med vovvarna och whisky-koppen :)
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: reTINA

Hm hemmaveterinären... GillaNilla....läser i sena natten.. stackars Paddy har han fått ngn form av urinvägsinfektion eller det kan väl inte va diabetes.. de kastrerade hanhundarna kan ju få urinsten,men då kan de ju inte tömma blåsan utan bara dropp..de här vet du allt...men du vet också hur jag är...Lycka till imorgon får läsa hur det går KramenOm <3

2013-03-03 @ 23:40:16
Postat av: Maria

Jag vet hur du är :) :) :) och jag har funderat i samma banor som du. Blir skönt att få veta, och hoppas han kan få hjälp, det här är ohållbart för stackarn. Kram

2013-03-05 @ 08:45:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0