Paddygubben

Fredagkväll. Men gu va man får vänta länge frampå kvällen innan man kan tända värmeljusen!   SÅÅ ljust har det blivit nuförtiden :)
 
Efter arbetsdagen och kort runda med hundarna, ringde veterinär Elin. Några av provsvaren har kommit på Paddy, och mycket tyder på att han har en sjukdom som heter Addisons sjukdom.  Hade aldrig hört talas om det, men Elin beskrev rätt bra vad det handlar om, och att behandling sker med samma medicin som till människor. Nu var det så att företaget som får fram medicinen, har svårt att prångla fram den, så de har stoppat leveransen till veterinärer, och tillandandahåller bara medicinen till människor, vilket är vettigt prioriterat när preparatet är slut. 
 
Jag plockade ju bort vattenskålarna på kvällarna, för att Paddy inte skulle pissa ner sig på nätterna, men fick veta att jag INTE får neka honom att dricka. Igår drack han dryga 2 liter, och skulle nog druckit mer om jag inte tagit bort vattenskålen på kvällen. Inatt ska jag ställa väckaren och gå ut med honom, för det är ju som att han inte ens känner själv att han behöver pissa .... det bara kommer .... för om han behöver ut, så säger han ju till .... men nu är det som att han inte kännser det själv. På onsdag ska jag till veterinären med honom igen. 
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund till med hundarna, innan det är dags att koja. I helgen jobbar jag här nere, så jag börjar inte förrän kl 12 ....   :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0