så sjukt

Å herregud vilket skitväder det blev idag. Varningar gick ut, att man inte skulle he sig ut på vägarna om man inte absolut måste .....  och hur de tänkte de som kom till slalombacken idag, det kommer jag aldrig att förstå ....  Nåt så jävulskt som det snöstormade! Kan aldrig i mitt liv tänka mig att det var speciellt njutbart att åka. Känns lite .... sjukt att ens åka iväg till backen en sån här dag. 
 
Kring mitt på dagen kom en kvinna in och berättade att en snowboard precis blåst iväg nerför backen, så jag greppade micken och meddelade de som satt i serveringen att ifall någon av dem kom ut och snowboarden var borta, så var den förmodligen inte stulen, utan kunde förmodligen återfinnas längst ner i backen .... i bästa fall. Hoppas ingen fick den projektilen på sig i alla fall.
 
Efter jobbet luftade jag hundarna ute på gården. En promenad var det inte tal om. Har spenderat kvällen i soffan med vovvarna, ska kvällspinka dem strax, och sen krypa isäng. Skottas inte gården i morrn bitti, så tar jag mig inte till jobbet. 
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0