tja

Vissa dagar .... vissa stunder .... vissa saker ...... får en att känna ..... ja vad ska man säga ... att det vore bäst att man helt enkelt var tyst. Inte säga nåt överhuvudtaget. Inte hålla med, inte säga emot ... inte säga nåt alls. Inte yppa sin tanke, inte säga sin mening, inte ge sitt stöd, inte säga någonting alls. Vissa dagar .... önskar man bara att man helt enkelt kunde hoppa över. Ibland känns det som att man sugs in i konflikter man INTE är delaktig i ... men lika fullt blir betydelsefull i. FAST MAN INTE VILL . 
 
Jag är en känslomänniska. Jag är en människa som gärna säger rakt ut vad jag tycker och tänker. Jag är den typen som inte gillar hyckleri, som inte uppskattar tjafs och skitsnack. Jag uppskattar ärlighet, rakt-på-sak-snack ... utan att linda in åsikter och använda andra människor som fallskärm. 
 
Jag tycker inte om att hamna i någon sorts korseld. Jag tycker inte om att hamna emellan två stridande . Jag tycker inte om att behöva välja sida, när jag inte gjort något fel. Jag tycker inte om att behöva stå till svars för något jag inte gjort. Jag tycker inte om att behöva må dåligt över saker jag inte rår för. 
 
JAG TYCKER INTE OM ATT MÅ DÅLIGT ÖVER SAKER JAG INTE RÅR FÖR.
 
Livet är fullt av .... Bra mående, Dåligt mående, rättvisa, orättvisa, otänkta människor, sluga människor, dumma, korkade, snälla, avskyvärda, fanatiska, genomärliga, falska, överhoppningsbara ... och helt fantastiska människor. Tur att det finns alla sorter . 
 
Är JAG en perfekt människa? - Nej men då ser jag åxå till att så få som möjligt måste ha med mig att göra. 
 
GOkväll. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0