Va e de för dag, e de en vanlig dag?

Nä DE är ingen vanlig dag för DE är Paddys fölsedag, Hurra, Hurra, HURRA !!!
 
Enligt passet fyller han idag 4 år. Grattis Paddy!   Jo förresten, det jag förhastat skrev igår om att törst och pinkeri blivit bättre. Radera det. Dessutom visade han igårkväll återigen att något känns tokigt i bakvagnen. Jag sa till veterinären att han verkar lite mer krum, tar inte ut steget på bakbenen som förut, men hon menade på att det är nog för att det är någon form av vinthundsras (?)  Igårkväll var han lite vinglig rent ut sagt, och stod och höll ut benet och verkade inte tillfreds med hur bakdelen kändes. Få se hur det artar sig här under helgen, ska ju ha kontakt med djursjukhuset igen i början på  nästa vecka.
 
I afton kanhända att jag tar fram min supersöta lilla grill och drar igång grillsäsongen. Min nya granne Annelie har ju kämpat och skottat balkongen :) och Jo Annelie, direkt den där påsen med älgben tinat fram så den går att få loss, så ska jag ta bort den  ... fniss ... hoppas du inte föll ur solstolen när du såg vad det var!
 
La mig ju tidigt igår ... var isäng kl 20. Upp och ut med Paddy igen kl 21, sen vid midnatt, sen höll han sig till strax före kl 7 ... men så hade jag tömt vattenskålarna igårkväll åxå så att han inte kunde dricka under natten. Strax ska jag ut med alla vovvarna på en rekreationspromenad. 
 
Gomorron
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0