1:a Maj

Jädrar vad dagarna går snabbt! Var det inte nyårs, relativt nyligt? 
 
Idag, 1:a Maj, firar vi min lillebror som varit nykter i 3 år. Vi firar även att hans sambo Daww och hennes son Tannacon bott hos lillebror i Ett år.   Jag ska dit på tårta och kaffe mitt på dagen :)  Då ska jag även fira att jag får hålla i lille Kevin igen :)
Han har vuxit och blivit en stor kille, han väger säkert 3500 g nu :)   Lill-fisen :)
 
Jag ska gå över på Westmans och skriva under uppsägningspapperna i afton, och städa ur mitt skåp. Sen är det punkt där. 
 
Det nya tilltänkta jobbet, var längre bort än man kunde ana, så jag ska ge mig ut på jobbsökarjakt till veckan. Ska bara göra en form av lista, där jag skriver upp var jag HELST skulle vilja jobba .... och börja söka där. Sedan var jag kan Tänka mig att jobba ..... och till sist några wild cards .... rena chansningar alltså .... fniss  Kan bli hur bra som helst :)
 
Igårkväll gick det bra med hundarna (läs Paddy)  Det small knappt nåt alls, och visst, han drog in svansen mellan benen, och var först upp i sängen när vi skulle gå isäng. Han ville även låna Kellys plats, men det satte hon effektivt P för. Han fick nöja sig med att ligga nedanför, vid mina knän, och där låg han hela natten. Tack Bygdsiljum för en i det närmaste smäll-fri Valborgskväll :)
 
Nu kaffe x 3 sedan ska jag packa en stund innan jag går promenad med hundarna. Kände på morgonsvängen att det blåser friskt .... hoppas det lugnar ner sig lite. 
 
Ha en Bra dag .... och hörrni ..... Fyll den med nåt värt !! :)
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0