Å gud vilken dag!!

Det här var minsann en underbar dag från början till slut! Vaknade tidigt som ni vet, så därför känns det som att dagen med råge är slut nu ... är så trött så jag nästan går av på mitten ....   ska bara ta ut hundarna och borsta tänderna ... sen ska jag krypa isäng :)
 
Dagen,  efter kaffe och morgonrunda med hundarna och div. andra saker som förgyllde min dag, fortlöpte med att jag gick med tjejerna på stan. Vi köpte gipsplugg, kökshanddukar, toppar, klänningar, nagellack och div. andra småprylar .... sammanslaget alltså. Sedan blev det fika på Kanel innan jag begav mig hemåt för att gå ut med hundarna. 
 
Nu ikväll har jag funderat lite på en grej. Har suttit och sett 112 på Liv och Död .... där polisen hade alkotester ... och det pratades om faran med att köra med alkohol i kroppen. De flesta vet och förstår vilka konsekvenser det kan få ...   Vad JAG tänker ... som jag tycker det pratas alldeles för lite om, är hur vansinnigt många olyckor som händer pga att föraren Somnar vid ratten. Hur kommer man åt DET ?   Lika farligt, lika vanligt.
http://www.vibilagare.se/nyheter/haften-nara-att-somna-bakom-ratten
 
Varför pratas det inte så  mycket om DET fenomenet? Hur kommer det sig att det är LAGLIGT att köra fastän man är så trött så man riskerar att somna, men det är inte lagligt att köra när man har druckit? Vad är skillnaden?
 
Nä ... nu tar jag ut hundarna, sen kryper jag isäng. Idag har jag haft en underbar dag. 
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0