ÅÅÅh, jag är KÄR !!!

Det bara Bubblar inombords ....   spritter i kroppen .... en glädje som bara .... vill ut :)  
Jag  är så kär i min lägenhet !!!! :)  Den är så FIN :)   JAg var dit idag med en bunt kartonger, packade upp kläder i garderoberna ... packade upp köksatteraljer i köksskåpen .. vek in handdukar i badrumsskåpet... ställde ut solstolen på balkongen .... och vet ni .. jag andades LYCKA i vartenda andetag :) 
 
Som alla andra kärlekar, så kan det ju mattas något när lamporna ska upp, och när det ska borras fast något i väggen ... men ... än så länge är det bara KÄRLEK :) :) :) 
 
Idag har jag även varit på invigningen av Skellefteås första Saltrum. Det var minsann hur coolt som helst, och jag tipsar verkligen alla att kolla in det . Hemsidan : skellefteasaltrum.se 
 
Söndagkväll ... nöjd ... glad ... kär ... jo, lycklig. Även om de senaste månaderna varit fulla av ... mindre lyckade grejer om vi säger så,  ... så är det sammanfattningsvis Lyckligt. JAg har lärt mig så mycket, både om mig själv, men framförallt om andra ... som jag verkligen kan ha nytta av fortsättningsvis. Man lär sig nåt nytt varje dag :)
 
Paddy har gått upp lite i vikt .... dricker och pissar som en gnu fortfarande, men att han hämtat sig i vikt är ju positivt .... :) Det kanske går vägen ändå :)
 
Nä, om man skulle ta ut hundarna, och sen krypa isäng ... I morgon är en ny dag, full av saker man inte har en aning om :)
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej, härligt att du gillar din lägenhet, det ska man göra, för att kunna trivas, är det en 1:a du har flyttat in i och hur stor är den i kvm? Vi har också hittat en 1:a, lyxrenoverad, och stambytt på 27 kvm, samma hyresbolag som vi har nu, fast i ett annat område, jättefin lägenhet, men hyran är på 4999 kr, så vi får se hur vi gör, kan ju alltid skicka in en intresseanmälan, men fortsätter att leta efter mindre och billigare lägenhet....Ha det gott. kram

2013-05-14 @ 08:55:24
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com
Postat av: Maria

Ja Marie, det är en etta på 35 kvadrat :) Jag känner på mig att jag kommer att trivas alldeles utomordentligt bra :) Hoppas ni hittar nåt snart!
Kram

2013-05-14 @ 11:50:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0