Efter en vecka

Nu har en hel vecka gått sedan jag flyttade hit, och jag stortrivs. Dagen har varit fylld av värda grejer :)   Morgonrunda med hundarna, iväg på ÖoB för att köpa lite nödvändigheter, sen hem och iväg ner till TVÄTTSTUGAN :) :) :) 
 
Ni kanske inte tycker att det är så märkvärdigt ... men jag är supernöjd och glad :)  Herregud, vet ni .... stoppade in en tvätt i torktumlaren, och den var HELT torr efter en timme!!!! Hör du det Annelie, du som måste kämpa med torktumlaren på Robertsforsvägen 1, som inte ens startar alla gånger, och än mer sällan får tvätten torr samma dag :)
 
Nu sitter jag med nymanglade lakan och påslakan i garderoben. Första tanken var att bädda med dem ikväll , men jag ändrade mig. Jag vill använda det andra, så att jag om ett par veckor BARA har manglade sänkläder :) 
 
Pernilla och Mattias har varit här idag. Vi gick på Santana, pizzerian och åt en supergod pizza. Matte bjöd, för att det är morsdag i morgon :)  Jag fick även presenter - en limpistol och en krok till badrummet :) KANON !
 
Gud så varmt det har varit idag . Ett par grader FÖR varmt enligt mig. Det har ju funkat hyfsat när man fått promenera i sakta mak vid vattnet ... men i övrigt ....  och jag upptäckte nu på kvällspromenaden att JAPP , nu har myggen kläckts. Toppen !!!!!
 
Beroende på hur enormt varmt det ska bli i morgon, och vilken tid jag kliver upp, så strukturerar jag promenader och hundträning utefter det 
 
I övrigt skulle jag bara vilja skrika, hjula (om jag kunde) jubla, sjunga högt, berätta för hela vida världen .... men det känns som att det nästan är lite hemligt .... så jag spar på det ... åtminstone tills i morgon ... tills vidare får jag jubla, skratta, hjula, bita mig i handen, nypa mig i armen ..... hahaha .... GLÄDJAS helt enkelt, lite för mig själv ... åt något nytt, spännande, kul ......   ÅÅÅÅHHHHHHH vad jag har tur   att få så mycket LYCKA och GLÄDJE i mitt liv!!
 
Japp, jag är 47, och det har ordnat sig :) :) :) 
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: AnnBritt

Vilken tvättstuga ,du kan ju ha dans där ju:)

2013-05-26 @ 20:56:27
Postat av: Maria

Ja AnnBritt, den är gigantisk :) Finns dusch och toa där åxå, om man dansar sig svettig och pinknödig :)

2013-05-26 @ 22:10:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0