Måndag morgon

Himlen är is-blå .... det klarnar upp. Vaknade kl 5 och det var stört omöjligt att somna om, så jag klev helt sonika upp. Hundarna fick dock sova till halv 7 innan vi gick ut. :)
 
Idag ska jag åka iväg och köpa den krok som fattades för att få upp den andra stången i taket, ta en längre promenad med hundarna, och i övrigt får vi se vad jag hittar på :)  Kan ju hända att jag måste sova på balkongen en stund fram på dagen, när jag nu nödvändigtvis skulle upp så tidigt. Det blev ju dessutom sent igårkväll, när jag promt skulle sitta och titta på himlen.  
 
Drömde så sjukt inatt så det liknade ingenting. Det var någon typ av personalfest med Westmans, och jag pratade inte med någon av dem. Man kan ju undra varför jag åkte dit. Nåväl, Jannice, som jobbar på ÖoB, sålde kaffe i alla fall, men när jag skulle betala så var första koppen gratis fastän den kostade 10 kr. Hon var så duktig på att förklara, så det lät helt logiskt. Efter kaffet skulle man rulla två bildäck framför sig på en bana, men eftersom jag hade så ont i axeln, så var jag inte med. Efter den tävlingen skulle man kasta pengar i en burk, men eftersom min plånbok hade blivit stulen så hade jag inga pengar heller.  Efter detta åkte jag hem och skulle bygga en brygga att lägga ut härnere vid vattnet. Jag hade samlat små träbitar som jag skulle skruva ihop, och jag fick ihop det riktigt bra, som ett lapptäcke ungefär.  Hahahahahahahaha, ja herregud vilken dröm. Inte konstigt att jag vaknade tidigt och inte kunde somna om :)
 
Nä om man skulle ta sig för nånting, annars blir jag väl trött och somnar :)
 
Gomorron
 
 

Kommentarer
Postat av: linda

Ja det var en umderlig dröm...

2013-05-27 @ 22:19:50
Postat av: Maria

eller hur? :)

2013-05-28 @ 13:30:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0