Menåååååå

Förbaskat ... har varit så ruschit i skallen de senaste dagarna,  det har ju mest bara varit flytten i mina tankar, så jag Glömde FIRA i förrgår. Eller, jo jag firade .... entrecote och ett glas rött .... det var bara det att jag hade glömt vad jag firade. 
 
Det var på dagen ETT ÅR sedan Sally kom hit :)
 
Längtar tills det börjar grönska tänker jag när jag ser den här bilden från i somras ....
 
Den här dagen blev för övrigt inte riktigt som jag planerade i morse, men säg den dag som blir som man tänkt ... fniss. Nåja, 11 km underbar promenad med hundarna blev det, och när jag kom hem så ringde telefonen. Det var den person som igårkväll vann budgivningen på min säng, som jag hade ute på annons på en säljsida på facebook. Han tänkte komma och hämta sängen på studs.
 
Om vi säger såhär: Jag hade gruvat för just det här med sängen, eftersom madrassen inte går att ta nerför trappan, utan måste tas ut balkongvägen. Den är 160 cm bred och inte helt lätt ....   jag ringde i panik till han som lovat låna en traktor och hjälpa mig lyfta ner madrassen från balkongen, tog av överdraget till bäddmadrassen och kastade det i tvättmaskinen, lånade verktyg av grannen och skruvade isär själva sängramen och bar ner till entren. Ett tu tre stod köparen där ...... och hips vips var allt klart. Tvättmaskinen hann till och med klart, så jag skickade med blöta, nytvättade överdrag till bäddmadrassen. Det gick lixom så snabbt alltihop att jag inte förrän en stund efteråt insåg att jag inte hade något att sova på själv. Madrasserna jag tidigare hade uppe på vinden, skickade jag ju med grovsoporna förra veckan. 
 
Hmm .... tanken slog mig att jag skulle sova på soffan ... men vet ni .... det går bara inte. Bar upp madrasserna jag har i bilen, la på två täcken .... det ska nog gå bra att sova på det :)
 
Jag har tränat Kelly och Sally ute på gården, med lysande resultat. Paddy vilar ... och Molly får sig ett träningspass i morgon :)
 
Jag hojtade till mamma och sa att jag kommer och fixar på graven i morgon istället. Jag ska ju till min nya superfina lilla lägenhet då, så jag kör förbi när jag åker. 
 
Strax ut med hundarna, sen krypa isäng .... eller isäng och isäng ... krypa ner på madrassbitarna ... fniss ...
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0