onsdag kväll

Gud så trött jag är. Trött i kroppen och huvudet..... utan att vara sömnig alltså. Dagen började med underbar promenad, ja förutom mina tre koppar kaffe alltså :)   Efter promenixen fipplade jag lite med smått och gott, tills min kusin Lena ringde och sa att hon var framme i Skellefteå. Hon hade motorcyklat från Umeå, och jag åkte ner till stan och träffade henne innan hon skulle iväg på nåt event. Själv drog jag iväg till Bygdsiljum för att städa klart i gamla lägenheten. Oj va varmt det var att hålla på med städning idag. 
 
När jag packat in det sista i bilen i form av städredskap och det sista skrotet, som jag hela tiden skjutit framför mig att ta med .... så åkte jag iväg till Erik och Eva-Marie en sväng. Jag hade sagt att innan jag åker, ska jag hälsa på dem, samt Roger och Carina. Anledningen till detta är att när jag flyttade till Bygdsiljum för 5 år sedan, hamnade jag granne med dem, och de var de första människor jag överhuvudtaget hade kontakt med i byn. Det kändes viktigt på nåt sätt att avsluta det hela där. Nu blev det bara så att jag drack så många koppar kaffe, och pratade så mycket att när jag kollade på klockan var jag tvungen att kasta mig iväg. Hann bara in till Roger och Carina för att säga att jag inte skulle hinna komma förbi. Jag skulle nämligen ha hundkurs i Burträsk och det var knappt om tid att hinna dit. Nåja, jag har kvar att hämta min cykel, så jag får gästa R och C när jag hämtar den :)
 
Väl hemma gick jag bara upp och hämtade hundarna, sen tog jag en halvtimmes promenad med dem. Orkade inte lasta ur bilen, det gör jag i morgon. 
 
Hannah och Robban var förbi lite tvärt, har pratat med Pernilla i telefon .... hundarna har redan somnat .... jag är slut och trött ..... men måste på nåt sätt varva ner för att kunna gå isäng. 
 
Ska sätta mig i soffan med vovvarna och bara slappna av. Hoppas Du haft en bra dag, och att du kunnat fylla den med nåt värt. 
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0