Soliga MorsDag :)

Ytterligare en solig dag är slut. Det har blåst lite, men nu är det vindstilla .... hur vackert som helst. Kom nyss in från kvällsrundan med hundarna. Idag har det hänt mer grejer här. Åkte iväg på Coop Bygg och köpte rundstav och lite grejer, sen förbi hos Pernilla och Mattias och hämtade symaskinen, till Hannah och Robban på kaffe, sen hem, ut med hundarna på den härliga 5-km-rundan, lite småfippel och en stund på balkongen.
 
Kl 17 kom Hannah och Robban med slagborrmaskinen, och då blev det borra av :) Nu sitter hatthyllan och hundarnas koppelkrok på plats i hallen, hyllan i köket är uppe, samt krokarna i taket där rundstaven ska sitta. Eller rättare sagt, den längre sitter redan på plats, för när ungdomarna åkte, drog jag fram symaskinen och sydde två av tygen .... gud så fint det blir!!! När det är klart ska jag ..... fniss .... fota och visa :)
 
Jag fick en morsdagspresent åxå :) Fick ju en limpistol igår av Pernilla, av Hannah fick jag ett vitt toalock :) Jag gillade inte det groteska som satt där tidigare, varken till färg eller form .... den var ful och i fel storlek dessutom .... som sagt .... han som bestämde tapeter, drog in för tvättmaskin ....
 
Nu fattas det inte alltför mycket förrän jag känner att jag är klar med de första prioriteringarna. Det har faktiskt hänt mycket här .... nu vill jag bara få upp hyllan ovanför soffan, samt köpa en tv-bänk av något slag med skåpluckor, så att jag kan lägga pärmar osv. där. Kommer att bli supersuperbra :)
 
Strax dags för sängen ... fast inte riktigt än. Vill sitta uppe och bara njuta en stund till. Titta ut genom fönstret .... andas in luften .... Jag har fyllt min dag med värda grejer, hoppas Du åxå gjort det.
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0