tystnad .... tagning

Sitter hemma i min soffa med hundarna. Hemma i vackra Ursviken. Tänk att det finns så vackra ställen, som man aldrig ens besökt. Många, många har hund här har jag märkt. På promenadera möter man många, många hundar med ägare, och flera av dem stannar och frågar vilka raser mina hundar är. Har fått många positiva kommentarer om hur gulliga de är :)
 
Idag har jag varit till Bygdsiljum för att ta itu med en last som skulle till återvinningscentralen, samt fortsätta med städningen. Jag är helt slut nu. Ingen tv ikväll .... måste få sitta och ha tyst bara. Det är jobbigt att flytta .... skitjobbigt ... och ändå har väl Hannah gjort det mesta nästan. I morgon åker jag dit och slutför, det ska bli så skönt att inte ha det hängande över sig längre. Jag har trivts i Bygdsiljum, trivts med människorna, träningsgruppen, pensionärerna, skolbarnen .... lägenheten ..... men nu är det dags för nästa kapitel, och det ser jag fram emot. Återigen - Tack ni i Bygdsiljum som jag fått träffa, lära känna, skrika på :)
 
Jag har inte bara fått flytthjälp av Hannah, har även fått ta en av hennes bärbara datorer. Smidigt att inte behöva sätta upp den stationära när man har såpass litet ....
Trött och slut ikväll som sagt. Ska inte vara uppe så länge till. Ut med hundarna om en stund, sen blir det gonatt. Hoppas du haft en bra dag!!!
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0