Bena ba flätte unna!

Klev upp kl 5 i morse, trots att jag är ledig idag :)  morgonträning med Hannah stod på schemat. På morgonpromenaden fick jag smärtsamt inse att det var svinhalkigt. Slirade helt enkelt omkull och slog armbågen. Den armbågen plågade mig senare, när det på coren, finns övningar som tex plankan på underarmarna. Tur i oturen att det var vänster armbåge. Det är ju lixom lika bra att få alla skador på samma arm, den andra armen och handen är ju fullt funktionsduglig :)
 
Efter träningen bar det iväg hem till Hannah för dusch och frukost. Hade ju även bestämt att gå på Trafikverket och ta det där nedra fotot som ska till det nya körkortet. Smink fixade Hannah, håret försökte jag fixa i en någorlunda bra frisyr. Man vill ju inte se ut som en glosögd terrorist på körkortet, så det lades ner lite möda. 
 
Kom till Trafikverket strax efter 9. Bara för att mötas av en skylt på dörren att det är stängt på fredagar. Ok.   Promenerade från Friskvårdshuset där jag parkerat,  ner på stan, för att gå på Newens. Bara för att mötas av en skylt på dörren att de öppnar kl 10. Klockan var då 25 över 9 och jag frös. Jag var INTE klädd för att vara ute i nån vidare kyla. Promenerade tillbaka till bilen, funderade om jag skulle åka upp till Hannah en sväng till, men det var sådär misslagomt lite tid ..... så jag körde ner på CK-parkeringen och satt i bilen till kl 10. Då var jag både frusen och lite less. 
 
In på Newens, det gick snabbt. Fotograferingen alltså. 
- Det tar en kvart, tjugo minuter, sa han, du hinner ett litet varv på stan
 
Vad han INTE vet, är att jag hinner hela stan på 5 minuter. Nåja. Jag gick in på Åhlens och köpte mig ett par varmare strumpbyxor. Kände att jag behövde det :)
 
Hämtade ut korten, åkte hem, tog en långpromenad med hundarna i helt underbart väder! Hem, lämna hundarna, iväg till Skelleftehamn för att hämta ut paketet med den nya kökskranen jag beställt, hem,  städa. Dammsuga, dammtorka, torka golven och städa toan. Det tar 20 minuter :)  
 
Jag har hunnit massor och klockan är bara 14.  Känner mig riktigt bra i skallen åxå  :) :) :)  Första dagen på länge känns det som.  
 
Nu blir det mys med hundarna och en kopp kaffe tror jag. 
 
Goddagens :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0