Round and round we go

Den här dagen blev inte som jag tänkt mig.  Klev upp kl 6 efter en natt i princip utan sömn. Varför jag inte kunnat sova, vet jag inte. Mådde dock bra när jag klev upp, tog en härlig morgonpromenad med hundarna. I detta Nu, är jag jätteglad att jag tog den något längre svängen. 
 
Kom på jobbet, allt kändes toppen. Hann jobba en kvart, då jädrar kom Meniére förbi. Låg på golvet under skrivbordet nån timme. Extrafolk är inkallade de här dagarna, då det är full huggning inför Farsdag. En av de inringda, dottern till de som drev stället förut, kan inte bara Kondis, utan även kontoret, så hon fick hoppa in istället för mig. Pernilla åkte iväg och köpte åksjuketabletter. Tack Gode Gud att det inte blev så illa som sist jag blev yr på jobbet, då låg jag ju på golvet och kräktes i 4 timmar, oförmögen att ens lyfta en hand själv. Den här gången stannade ögonen i skallen efter någon timme, såpass att jag kom mig upp på fötter så att Pernilla och Matte kunde skjutsa hem mig. Pernilla tog ut hundarna en sväng åxå. 
 
Jag har sovit i 4 timmar, varit nere med hundarna på gården, ätit lite spenatsoppa ..... Nu ska jag lägga mig igen.  
 
Hoppas och tror att jag mår bra i morgon. Det MÅSTE jag. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Bella

Krya på dig:-) Du får börja ha ett halsband, med en liten ask och åksjuketabletter i. Du vet typ ett godishalsband;-) Så kan du ta en tablett direkt du känner något är på G:-D

2013-11-07 @ 17:40:14
Postat av: Maria

Haha, det var faktiskt en bra idé Bella! Hinner man ta en åksjuketablett/supp, så blir illamåendet och kräkningarna mindre, fastän det snurrar. Får nog ta och fixa ett sånt halsband :)

2013-11-07 @ 18:47:24
URL: http://bygdsiljumsmaria.blogg.se
Postat av: Camilla

Att ligga vaken på nätterna är inte kul.Tankarna brukar sätta fart,dom går bara runt runt,tar på krafterna nå otroligt och inte blir det lättare att somna när man vet att man måste sova för att orka upp på jobbet :(

2013-11-08 @ 15:41:36
Postat av: Maria

Nä Camilla, det är precis så det blir. Men, jag sov ju gott natten till idag, så nu har jag nog kommit på banan igen :)

2013-11-08 @ 18:35:09
URL: http://bygdsiljumsmaria.blogg.se
Postat av: Camilla

:-)

2013-11-08 @ 19:09:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0