Skapa Ditt Jag!

Jag har haft en alldeles underbar dag faktiskt! En superkul dag på ett otroligt stimulerande jobb följdes av en kanonhärlig lunch med Pernilla och Mattias. Vi åkte till Truckgatan och åt en alldeles förträfflig buffé. Otroligt god mat! Tre olika rätter, jag är helt imponerad! Om ni har möjlighet, åk dit och ät!!!!
 
Efter den lunchen, åkte jag hem och tog en fantastisk promenad med hundarna. Solen sken, det var hur härligt som helst! Efter en timmes promenad, stannade vi ute på gården en stund och lekte, och de fick springa runt och leta godis. 
 
Rörmokaren har varit här och kollat läget. Nu dröjer det inte alltför länge innan jag har min nya fina kran i köket :)
 
Hörrni, jag har tänkt på en sak. Många gånger hör man fraser som: "Hitta dig själv" , "Hitta Hem" osv. Såg nåt på facebook som jag verkligen skriver under på:
 
Som jag sagt så många gånger förut: Om jag Vill att människor ska uppfatta mig som Glad, Positiv, Ärlig, Generös ...... då måste jag åxå BETE mig så. Det handlar väl inte om att snurra runt och LETA sig själv, och hoppas hitta det man vill ska vara JAG, utan ..... det handlar väl om att SKAPA det JAG som jag vill vara! Det är JAG som gör mina val, det är JAG som fattar mina beslut. Det är JAG som formar mitt Jag. Det är inget som ligger färdigpaketerat på någon hylla i IKEAS sortiment, det är något jag formar hela tiden. 
 
Jag skapar mitt Jag, genom mina val och mina beslut. 
 
Så tror jag i alla fall :)
 
Nu ska jag skapa mig nåt att äta. Vad det blir, vet jag inte riktigt, ska kolla vad jag har hemma. Hoppas du fyllt din dag med nåt värt och tagit bra beslut :)
 
Goafton

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0