WWWWWHAT???? :)

Söndagkväll. Jag gick aldrig igenom de där kartongerna idag. Jag skjuter helt enkelt upp det till en annan dag :)  Efter jobbet och en promenad med hundarna, blev det lite småfix med lite olika saker, och hux flux var det dags att laga middag. Det blev en god kycklinggryta typ, med soltorkade tomater och paprika :)
 
Gott var det. Drog i lite ingefära åxå ... hade tänkt vitlök, men gissa om jag blev förvånad när jag inte hade någon vitlök hemma. När hände det senast att det var slut??
 
Kom nyss in från en dryg timmes promenad. Först tog jag Paddy och Kelly på en 50 minuters, sen tog jag Molly och Milo på en 20 minuters. Det var skönt ute, fast halkigt! Strax blir det en dusch, sen hopp isäng. Det är ju en dag i morgon åxå :)  Jag ska jobba förmiddag i morgon, och resten av veckan eftermiddag. Jag är ju kallad som vittne i rättegång i morgon. Jag ska vara där 13.30, därav att jag jobbar förmiddag i morgon. Vi brukar ju morgonträna på måndagar, och jag hörde att nya corepasset har kommit nu. Har dock inte tänkt träna i morgon, då blir hundarna ensamma alldeles för länge i morgon. Jag hinner ju bara hem och ta ut dem på en snabb pink i morgon, sen ska jag ju iväg igen, och jag vet faktiskt inte hur länge jag blir borta. 
 
I morgon är åxå dagen då jag lämnar tillbaka Milo, för den här gången. Nyår kommer han dock att fira här, samt de påföljande 3 veckorna, för då befinner sig  Hannah och Robert i  Mexico. 
Nä .... om jag skulle skutta in i duschen då :)
 
Hoppas du haft en bra dag, och att du fyllt den med nåt värt !
 
Gokväll
 

Kommentarer
Postat av: Karin E

Jag önskar dig och Roland stort Lycka Till i morgon på rättegången. Hoppas verkligen att Westmans får stå till svars för vad som gjorts. Viktigt att man ska känna sig trygg med sin arbetsgivare.
Heja heja!!! Tänker på er!!!
Styrkekramar från mig ❤️

Svar: Tack Karin <3
Maria Tafvelin

2013-11-17 @ 22:27:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0