19de Oktober

Kom precis in från en helt underbar morgonpromenad. Några minusgrader, klarblå himmel och sol. 
 
Idag är det städdag :)  Tror jag ska åka på Rusta och köpa värmeljus och lite annat smått och gott. Värmeljusen är lika billiga på Rusta, som på Ikea, så jag ska bunkra upp :)   Ska även runt och kika på köksblandare. Jag måste köpa ny. Snubben från Riksbyggen kunde inte reparera den jag har, då han inte vet vilket märke det är. Torde vara nån billig variant från IKEA gissar jag. Den står och sipprar varmvatten. Eller rättare sagt, STOD och sipprade varmvatten, då han stängde av varmvattnet till kökskranen, så nu har jag bara kallvatten där. Nåja, ska ut på span och se vad för slags kran jag ska köpa :)
 
Funderar lite på kommentaren jag fick av "anonym" igår. För övrigt samma "anonym" som skrivit tidigare, och bland annat en kommentar med, tror det var två punkter, inget mer. Nåja, Anonym tyckte inte att det var klokt att fotografera medans jag körde, om jag är rädd om mitt liv. Man lever bara En gång. 
 
Här är bilden :
 
I knappa 30 knyck gjorde jag en riskanalys, och det kändes rätt så säkert att fota. Att jag värdesätter livet och Vet att man bara lever En gång, det trodde jag hade framgått rätt tydligt genom mina år som bloggare, men jag skriver väl för luddigt och otydligt :)   Den fras ska skriver nästan varje dag - Fyll dagen med nåt värt, den lever jag efter själv i allra högsta grad! 
 
En del söker spänning i olika sporter, motorsporter av olika slag där man tex ska köra så fort som möjligt på krokiga vägar. En del söker spänning i att klättra i berg eller hoppa fallskärm. Vissa dyker i djupa vatten, en del tämjer vilda djur. De älskar förmodligen sina liv åxå, kanske just för att de vågar leva som de gör, och fyller dagarna med vad DE anser vara Värda grejer. JAG släppte sargen och tog ett foto i knappa 30 knyck .... Phuuu !!! :) :) :) 
 
Nä, nu ska jag hala fram dammsugaren och sjunga en sång :)
 
Ha en bra Lördag, och hörrni ...... Fyll den med nåt värt!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0