Åh, vilken Lördag :)

Vaknade kring 4 ... tror jag, ska jag tillägga, för jag är inte alls säker vad klockan var. Vaknade av att en bil körde väldigt sakta härutanför .... stannade till .... gled sedan iväg. Jomen va bra att den inte brassade på kan man ju tänka. Hann däremot undra vad i hela friden det var frågan om. Hade lite svårt att somna om .... så låg vaken nån timme, hörde då en bil igen. Då jävlar kastade jag mig ur sängen för att kolla. Jo, då var det tidningsbudet :)
 
Fixade att somna om till kl 8 .... sen låg jag kvar i sängen till 9 ..... då smög jag upp. Hundarna låg kvar i vanlig ordning. Kaffe och sen en timmes promenad med hundarna i underbart höstväder ....  Hem, sedan mötte jag upp Lisa utanför Konsum. Lisa, hon är en av de som går en av vardagslydnadskurserna. Hon har en underbar hund, full av energi ... en fd gatuhund från Spanien :)   Jag har tagit på mig att hjälpa henne lite extra, då hennes Macho, drar så fruktansvärt i kopplet. Han går alltså skola hos mig :)   och idag var första skoldagen. Jag började med att ta en 5 km promenad, där jag den första km bara promenerade. Sedan la jag in lite övningar, sök, gå fint osv. Efter några km var det inga som helst problem, och han gick hur bra som helst. 
 
Kom hem, han var perfekt i språket mot mina hundar, hälsade på ett korrekt sätt, sedan la han sig på hallmattan och vilade. Jag städade och fixade lite,sedan lastade jag in Macho i bilen och åkte iväg på Solbacken, tog ut honom, lät honom pinka, sedan parkerade jag utanför Ica Maxi. Han fick helt enkelt sitta vid min sida trots att folk passerade tätt inpå. Gick HUR bra som helst :)  Gud vilken kanonhund!!!
 
Har återlämnat honom till Lisa, och hon är en lika bra ägare, som Macho är hund. Hon förstår verkligen vad hon behöver göra, vad som brustit. Åh, ibland blir man bara så himla Glad :)  
 
Ut med hundarna igen. De fick skrota runt lösa här nere vid vattnet, gick bort till kanotudden, vände och gick åt andra hållet en bit, så att de verkligen fick nosa loss. Efter det, blev det att börja med middag. Ikväll blev det honung och vitlöksglacerad helstekt karré, coleslaw med klös och sallad med sting. Hur gott som helst :)
 
 
Ett glas rött passade perfekt till :)  
 
Nu har jag hunnit dricka nåt fler glas rött, lyssnar på Magnus Uggla, och har det bra :)  Tycker synd om Paddy dock, som skar bort lite av sin trampdyna när vi var ute sist. Förmodligen någon trasig flaska eller nåt. Jag har lagt om tassen med Aloe-Vera- omslag och han gör inte en endaste antydan till att försöka ta bort det. Lill-gubben! 
 
Hannah och Robban ska sova här inatt, de har varit förbi med en uppblåsbar madrass som jag ska blåsa upp .... ska ta ut hundarna på kvällspink först bara, sen blåsa upp, bädda och göra klart för ungdomarna. Varför JAG gör det? - Ja, inte vill jag att de ska börja blåsa upp en madrass inatt när de kommer efter festen .... och inte ville jag ha en uppblåst madrass i min etta hela kvällen .... därav mitt val att blåsa upp den innan jag går isäng :)
 
En härlig dag är slut. Man fattar inte ens att det är Oktober, det är ju så himla varmt!  Gissar dock att Hannah kommer att dra åt balkongdörren inatt när de kommer hit .... fniss .... 
 
Nä, nu är det nog dags att göra kväll. Hade tänkt se filmen på 4:an .... såg 10  minuter, sen gav jag upp. Nä, lyssna på Magnus en stund istället, och sen krypa isäng. Det blir bra :)
 
Hoppas du haft en bra dag, och att du kunnat fylla den med nåt värt :)
 
Gokväll
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0