En timme kan vara Låååång!

Det gick bra att jobba idag!  Jag varken ramlade, snubblade eller skar mig i fingrarna. Tack :)
 
Nu vill jag mest att dagen ska ta slut faktiskt. Jag är för vimmelkantig för att gå någon vidare promenad med hundarna ..... så det händer inte så mycket här för tillfället. Det finns alltså tid till att tänka och fundera. 
 
De här kommentarerna jag fått om att jag inte använder bloggen på rätt sätt, att jag inte är tillräckligt positiv, att jag inte erkänner när jag har fel osv..... får mig att tänka: Tror ni att HELA mitt tankeliv, ALLA mina känslor och tankar, ALLA mina åsikter, ALL min kärlek, ALLT mitt hat ...... finns beskrivet här på bloggen? TROR ni inte att bloggen och det jag skriver här, är en form av sammanfattning, eller utvalda delar? TROR ni, (nu menar jag inte alla, utan Linda, Mikael, anonym, anonym och anonym) att det jag skrivet här, är ALLT jag är?? 
 
Minns när jag skrivit min bok. Det är nu 20 år sedan, men minns det som om det vore igår. Jag fick hem alla 1500 exemplar, hem till lägenheten. Jag hade kartonger med böcker i hela hallen, plus halva vardagsrummet. Minns när jag öppnade en kartong och tog upp boken .... bläddrade ..... tänkte: Är mitt liv en broschyr?  
 
Tänk att man kan få ner så mycket tankar, känslor .... ett helt livs funderingar ..... i en tunn bok. 
 
MEN, då måste man besinna sig och veta att ALLT naturligtvis inte finns på pränt. Det vore helt omöjligt att skriva ner precis allt. Det måste ni anonyma åxå förstå, att så är det. Eller, jag ställer inget krav att ni ska förstå, men jag talar om för er, att så är det. Allt kommer inte på pränt här i bloggen. Dock så står jag för vartenda ord jag skriver!  Men ni må ju förstå att mitt liv innehåller så otroligt många fler tankar än de jag hinner skriva ner! 
 
Jag tror mig aldrig vara förmer än andra.Har aldrig trott. Däremot håller jag mig själv rätt duktig inom vissa områden, precis som alla andra. Vad jag är RIKTIGT duktig på, är att lukta mig till skitsnack och lögner. 
 
Nä, nu ska jag kura soffa med hundarna igen, och vänta tills det är läggdags. Helvete vad en timme kan vara lång!
 
Gokväll
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0