Fredagkväll.

Sovmorgon! Började jobba kl 12 idag, och då inte på kontoret, utan jag har stått på ICA torget och demat. Så himla kul !!!   Gud vilket roligt jobb jag har egentligen! Jag får göra lite av varje, och jag älskar alltihop! Kontor, kondis, demo .... aaahhhh :)     Vänta ... Håll i er ... Käner ni igen det här: JAG FICK DET BÄST !!!! :)
 
Efter jobbet blev det järnet hem för att gå ut med mina älskade hundar :) En kort runda, samt träning för alla ute på gården blev det. 
 
Nu håller det på att vara sängdags här i paradiset. Efter en god middag :)  och ett par glas rött, har tröttheten tagit vid. I morgon ska jag ta emot en hund från ena hundkursen jag håller, som ska vara på "hundskola" över dagen. På söndag kommer en hund från andra kursen, på samma "skola" Jättekul att kunna hjälpa, och att få förtroendet :)
 
Ikväll funderar jag kring saker jag läst på andra bloggar och faktiskt funderat kring. : 
 
Saker som tynger och begränsar mig: Ja ... Här finns ju åtminstone 3 saker. Återkommer om dessa längre fram. 
 
Saker jag är Tacksam för: Här finns väldigt mycket! Det är så mycket att jag kan inte ens få ner allt i skrift. Jag är tacksam över Livet, Barnen, Mina hundar, Jobbet, Lägenheten, Bröderna,  Vännerna, ....
 
Mina Goda Egenskaper: Positiv, peppande, rättskaffens, ärlig, tydlig. 
 
Saker jag Gillar hos mig själv: Jag gillar mitt engagemang. Jag gillar att jag är ärlig. Jag gillar att jag inte låter mig trampas på. Jag gillar att jag har förmågan att ställa upp för andra. Jag gillar min förmåga att sprida glädje. 
 
Nä ... nu ska jag ta ut hundarna på kvällspinket, sen kryper vi under täcket. Det ska bli skönt :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0