Halka runt

jahapp, så kom då första snön. Och SOM den kom! På morgonrundan strax efter kl 6, snöade det sådär måttligt till att börja med, men innan vi var hemma, så Vräkte det ner!   På väg till jobbet blev jag nästan åkrädd själv .... det var absolut glashalt!
 
 
Efter jobbet, hem och ut med hundarna. Som ni vet så har jag tur som en tok, så just den timman jag var ute med dem, så var det riktigt härligt väder, sen drog snöovädret igång igen.   Efter en snabb lunch hämtade jag upp vinterdäcken ur förrådet, lastade in dem i bilen och åkte in till stan igen. Hannah hjälpte mig att skifta däck :)  Hon är en klippa! Då min hand inte är till belåtelse, så var det skönt att få hjälp :)
 
I morgon ska jag upp med tuppen, eller strax före. Väckaren ringer kl 5. Strax efter 6 ska jag iväg, för att träna med Hannah 6.45 på Friskvårdskompaniet. Då står core på schemat. En ybersnabb dusch där, sen ska jag blåsa iväg och vara på röntgen 7.50 för att röntga handen. Sen hem, ut med hundarna igen, äta lite, sen ska jag iväg på Coop Forum för att dema bröd :) Så himla skoj !! :)
 
Bäst skynda på så att jag kommer isäng !
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tog du kort när du körde ? Inte så klokt om man är rädd om livet. Man lever bara en gång .....

2013-10-18 @ 22:51:59
Postat av: Maria

Jo, i knappa 30 knyck så halade jag upp mobilen och fotade. Inte så klokt? Nja, förmodligen inte. Varför anonym förresten? Varför inte stå för vad man skriver, med namn??

2013-10-18 @ 23:20:29
URL: http://bygdsiljumsmaria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0