Jävla idiot!

Torsdag eftermiddag. Efter jobbet blev det en timmes promenad med hundarna. Sen har jag vilat lite, för trycket i skallen, och ostadigheten, känns inte bra.   Men nu var det inte det jag skulle prata om :)
 
Igår fick jag ett sms av en okänd. Det stod: Jag har hittat ett medlemskort på Friskvårdskompaniet, som tydligen tillhör dig. Finns att hämta hos mig, sen följde adressen. Jag brukar alltid ha kortet i börsen, men i tisdags när jag och Hannah tränade, hade jag kortet löst i jackfickan. Igår när jag var ute med hundarna, så fipplade jag tydligen så till den milda grad att kortet hoppade ur fickan. Tack snälla snälla Yvonne, som hon heter, för att du gjorde dig besväret, att inte bara plocka upp det, utan även ringa Friskvårdskompaniet och kolla upp vems kort det var :)  
 
MYCKET uppskattat! Tänk vad mycket positivt det kommer ur att ställa upp lite extra på andra :)
 
Som ni vet, så ställer jag gärna upp på andra, om jag har möjlighet. Det kommer jag att göra även fortsättningsvis, var så säker. Men, ibland beter jag mig som en jävla idiot. Dryg, snudd på elak, en riktig besserwisser. Jo, så är det. Jag är helt vanlig med andra ord :)
 
Goafton

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0