Precis när jag tänkte ge upp!

Lördag. Tårarna rinner. Vet ni? : Jag försöker ALLTID göra mitt bästa. försöker ALLTID ställa upp för andra. Försöker ALLTID jobba utifrån Karma - vad du GER får du IGEN. Inte så att jag ser mig själv som ett offer, absolut inte, men jag vill kunna hjälpa, för jag tror på det. Jag hoppas att människor finns där för MIG om JAG behöver hjälp. 
 
Jag har promenerat ett par timmar igår, och ett par timmar idag, för att söka efter den försvunna pudeln. Jag söker INGET i gengäld, förutom att jag hoppas, att om JAG hamnar i den sitsen att någon av MINA hundar kommer bort .... att någon ställer upp och söker. 
 
Karma. 
 
Tårarna rinner så jag ser knappt vad jag skriver. VARFÖR ska människor vara så elaka och se det negativa i allt? HUR kan det komma sig att vi inte kan hjälpas ÅT? VAD sitter det i, att man ska tävla om allt? HUR kan det komma sig att en del uttalar sig så himla kategoriskt negativt, utan att ens veta vad man pratar om ?
 
Ibland, säger ibland .... så far jag faktiskt illa. Jag orkar inte ALLTID se allting positivt. Ikväll är en sådan kväll. En sådan här kväll skulle jag behöva någon att balansera upp tankarna med. Hundarna ligger tysta vid min sida. Tårarna rinner,. Balansen? Promenerat runt och sökt en förvsunnen hund, tagit skit som jag inte har med att göra .... inne i ett skov ..... 
 
Nä ... nu lägger jag ner för ikväll. Fruktansvärt ledsen och besviken över vissa saker, men så sanslöst glad över en del. En kommentar från Gerd på ett tidigare inlägg, gör faktiskt hela min kväll. Tack !!!!!  Det värmer mer än du kan tro!!!! Kram
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Anonym

..

2013-10-05 @ 21:42:56
Postat av: Gerd

Gokväll på dig själv du! :)

2013-10-05 @ 23:01:40
Postat av: Flisan

Maria du är en sån fantastisk medmänniska, en medmänniska av högsta rang!!
Ibland är det (ursäkta mitt språk) jävligt svårt att förstå sig på vissa människor, så man kanske rentutav ska skita i dom istället? och bara fokusera på det som är bäst för en själv och det som verkligen betyder något!
När jag känner mig deppig och fruktansvärt ensam så brukar jag lyssna på Hakuna Matata-låten och en låt av S Club 7, Bring it all back. De låtarna får mig att tänka om och hämta kraft från mig själv och ge mig fan på att jag faktiskt är rätt så bra!
Hoppas du vaknar upp i morgon och känner dig utvilad och på bättre humör Maria!
Kram på dig!

2013-10-06 @ 01:20:09
Postat av: Maria

Vet inte vad anonym vill säga med sina punkter, men punkt på dig själv :)

Tack Gerd!

TACK Flisan! Jo, ibland vill man bara skita i idioterna man har i sitt liv, men en del är så nedra svårt att bli av med, en gång för alla. Hade lite svårt med ljud igårkväll, annars hade jag nog tagit Magnus till hjälp och spelat på hög volym :) Var upp första gången vid 5, men la mig igen. Känner mig inte ett dugg utvilad, men snart är kaffet klart, och sen känns det nog bättre. Kram!

2013-10-06 @ 08:51:24
URL: http://bygdsiljumsmaria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0