Tre punkter bildar ingen mening...

Gud vilken härlig dag!! Det har varit så oändligt vackert!!!! Precis när jag skulle till att börja städa, så ändrade jag mig, klädde på mig och gick ut med hundarna istället :)  Tänkte: städa kan jag göra sen. Det tar ju inte Alltför lång tid i den här lgh :) :) :)   (har jag förresten berättat hur himla fint jag har det i min underbara lägenhet? )
 
Nåja, gick ner till där det finns stora grushögar, tänkte att det passade bra att hundarna fick klättra lite där, innan vi fortsatte promenaden. Ibland är jag dummare än jag ser ut, eller åtminstone mer naiv. Visst såg jag att Paddy höll upp huvudet och nosade precis innan jag kopplade loss honom, men i min enfald trodde jag att han kände påsen med korv och köttbullar som jag hade i jackfickan ...... Kopplade loss hundarna, körde ett enkelt godissök ... men direkt jag gav frikommandot  så drog Paddy som en avlöning. Han hade nog korn på älgen som befann sig bakom grushögen, redan när vi kom dit. Jahapp. Jag hade gett frikommando och han drog på en älg. Vad gör man? 
 
Väntar. 
 
Stannar kvar på samma fläck och väntar på att han ska komma tillbaka. Jag kan säga att det hann passera en del känslor och starka ord i mitt sinne under den halvtimme vi andra: Jag, Kelly och Molly väntade på honom. Tur jag hade påsen med korv och köttbullar med mig, så jag körde rätt mycket godissök med smårumporna, samt lydnad, medans vi väntade. Jag var INTE klädd för att stå stilla i 4 minus. Det blir kallt som attan när det blåser, och kroppen inte är härdad. 
 
Men som sagt. Efter en halvtimme kom han tillbaka I samma spår som han drog iväg. Lycklig :)  Paddy för helvete!!!!   Hahahahaha ... ja, vad säger man. En sån här gång är det ju bra att ingen fångar in honom, för han följer sitt spår tillbaka. Har gjort så alla gånger han dragit efter något, förutom när han drog på en hare i Boliden. Då tappade han bort sig och for efter en väg. Då tog han taxi till OK Q8 om ni minns :)
 
Nåja, kopplade min jakthund och gick vidare. Smårumporna fick springa lösa :)    Väl hemma igen så tog jag itu med projekt städ, vilket inte är alltför betungande här. Jag hade ju planerat att åka på Solbacken, men jag strök det. Tar det en annan dag. HIttade några värmeljus, som förresten brinner i detta Nu :)
 
I morgon är det söndag, och hundkurs igen. Ser fram emot det :) De är så himla duktiga mina hundkursare, och det är en sann fröjd att få jobba med dem. Hoppas på lika bra väder i morgon, som det varit idag.
 
Hörrni. Att få uppskattande ord, det värmer. Så många uppskattande ord som jag fått idag .... det lever jag på länge. Tusen, tusen Tack alla berörda!  
 
Nä, nu ska jag klä på mig och gå ut med hundarna på kvällsrundan. Hoppas du haft en Bra dag, och att du fyllt den med nåt värt. Vi lever ju bara en gång :)
 
Gokväll
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0