TRX

Klev upp kl 5 i morse, det tillhör inte direkt vanligheterna, men det gick otroligt lätt :)  ja, för Mig alltså. För hundarna var det nästan omänskligt tidigt :)  Åkte hemifrån strax efter kl 6, för att hinna hämta Hannah innan träningen. 
 
Inatt har jag drömt om den här TRX-träningen som jag hade bokat i morse. hahaha  ...Drömde att det handlade om gummiband som satt fast i väggen typ. Pernilla visade mig hur jag skulle hålla, sen skulle man bara kasta sig bakåt. Det var bara det att i mina gummiband var det knappt nåt stretch, så jag föll nästan i golvet. Där låg jag medan Pernilla ropade: Du måste ju dra dig upp mamma, hahahahaha.  det var en festlig dröm, men tur att det var bättre i verkligheten.   Det var faktiskt riktigt riktigt roligt :)   Kommer att köra det varje tisdagmorgon framöver :)
 
En lugn, rolig dag på jobbet. Hem, ut med hundarna på promenad i helt underbart höstväder!  Nu ska vi chilla lite. Hundarna har fått varsin pet-flaska med korvbitar i. Det är BARA Kelly som jobbar. Hon ger sig ALDRIG. Hon kastar, dänger, biter, snurrar denna Pet-flaska, ända tills hon fått ut allt. Molly och Paddy ger alltid upp efter en liten liten stund. De känner att det inte är värt det, verkar det som :) Kelly däremot, hon kan jobba ihjäl sig för en liten korvbit :)
 
Nu ska jag ta fram en bit fisk ur frysen. Det blir fisksoppa till middag tänkte jag. 
 
Goafton :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0