Bra start på dagen!

Klev upp halv 8, gick ut med hundarna och därpå blev det sedvanliga tre koppar kaffe. Efter lätt frukost åkte jag iväg in till stan. Först upp till Hannah för att lämna Gullefjun, sen tog jag Hannah med mig på Friskvårdskompaniet där vi bokat ett core-pass. Pernilla anslöt åxå, så vi tränade, sida vid sida :)
 
Efter träningen skjutsade jag hem Hannah, och hämtade de älg-märgben hon tagit hem från älgslakteriet igår. Hennes Robban jagar ju, så hon var där och bevittnade styckningen :)  
 
När jag kom hem, gick jag upp och hämtade tvättkorgen och bar den till tvättstugan. Vafan .... då är det någon som tvättar!!!   What?!
 
Då såg jag på tavlan att det inte var förrän nästa lördag jag bokat tvätttid ..... skit åxå. MEN, jag hade så tur att tiden 15-19 var ledig, så jag tog den istället :)
 
Nu ligger hundarna på balkongen och tuggar ben, själv ska jag anordna någon slags lunch .... senare idag kommer Pernilla och Mattias hit för klippning ... Hundarna ska ut på någon form av längre runda/träning. Så ser MIN dag ut i alla fall. Hinner jag, ska jag sätta mig på balkonen med en kall cider åxå tänkte jag. 
 
Nä, nu ska jag städa tänkte jag. :)
 
 
Fyll dagen med nåt värt! Dagen tar snabbt slut, och sen är den borta. 
 
Goddagens

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0