Då Vare Måndag igen!

Igårkväll orkade jag inte skriva något, jag myste i soffan med hundarna istället, ända fram till läggdags. 
 
Åkte i alla fall på hundkappen igår med Paddy. Kim följde med för att kika, och hon filmade Paddys spring-tur. Nu var det så att det blev i princip samma sak som när vi var på hundkappen för två år sedan, skillnaden var bara att nu sprang han ännu kortare sträcka innan han vände och kom tillbaka. Paddygubben. Det blev för läskigt att lämna matte. Han bjöd dock publiken på några snabba piruetter 
 
Jag hade ju bokat ett spinningpass kl 18, men bokade av det, då jag insåg att jag inte skulle hinna. Mycket riktigt, jag kom hem kring halv 6, och då var det ju dags att gå ut med vovvarna. Det blev en promenadrunda, och sedan släppte jag alla tre på gården så att de fick göra lite korv-sök och annat smått och gott. Vet att grannarna blir så imponerade av när de sitter alla tre bredvid varandra, och jag går en bit bort och ropar in dem en och en.  Jo, jag blir faktiskt imponerad av dem jag åxå :)
 
Idag jobbar jag 12-16. Eller, hela veckan rättare sagt. Förutom fredag, då är det 8-12.  10.30 ska jag och Hannah vara på Friskvårds. Nu dricker jag kaffe, om en stund ska jag gå ut med hundarna. Så ser starten ut på min Måndag. 
 
Gomorron
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0