Endast jag som är vaken

Tisdag morgon, grått ute, men det regnar inte. 
 
Idag måste jag sticka lite tidigare från jobbet, för jag ska möta upp frysbilen och hämta mer hundmat, sen iväg till Kim och lämna av en del, för hon har åxå beställt. 
 
Här är middagen jag åt igår: 
helt vanlig stekt falukorv med blomkålsmos :)
 
Efterrätt:
Blåbärspaj med vaniljgrädde :)
 
Gott, både huvudrätt och dessert :) :) 
 
Vad jag ska hitta på för kulinariskt idag, vet jag inte än, men måste nog ta något ur frysen eftersom jag måste rymma hundmaten där. Det brukar inte rymmas särskilt mycket för min egen del, det blir först efter nån vecka jag kan köpa nåt och lägga dit igen. Det är faktiskt bra på ett sätt. Förr, hade jag mycket i frysen ..... och visst, det är väl bra, men många gånger fick man börja kasta saker därifrån tex när jag avfrostade....... helt enkelt av den anledningen att det blev för gammalt. Nu, när jag till största delen använder frysen till hundarnas mat, blir det ju inte att köpa saker "förattdeärbilligaochgårattfrysain"  i lika stor utsträckning. Inte har det blivit dyrare för det, som jag trodde att det skulle bli. Tänkte tidigare att man ju utnyttjade extrapriserna genom att frysa in ..... har upptäckt att extrapriserna återkommer såpass ofta, att jag inte BEHÖVER frysa in :)
 
Vi hade en härlig stund ute när jag kom från jobbet igår. Det var sol :)   Ja, inte klarblå himmel, men solen stack fram. Hundarna fick vara på sakletarpromenad vid vattnet. Balansera på stenar och doppa nosen i kallvatten :)
 
 
 
Nä, nu har jag druckit upp mitt kaffe. Dags att krypa ur morgonrocken, klä på mig, väcka hundarna och gå ut. Ser faktiskt lite blå himmel :) :) 
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0