Jamen Gomorron :)

Uppe lite tidigare idag. Kelly hoppade ner från sängen och sprang av och an strax efter kl 6. Olikt henne. Hon sprang ut på balkongen, in igen, upp i sängen, ner från sängen, ut på balkongen. Halv 7 klev jag upp, klädde på mig, skakade liv i de andra hundarna och gick ut, tänkte att Kelly nog var skitnödig. När vi väl kom ut, förstod jag vad som gjort han hon sprang ut på balkongen ..... fåglarna hade rivit ut mer från soppåsen som grannarna längst ner, lagt ut på sin altan. Det luktade förmodligen rutten mat typ, för påsen har ju legat där några dagar. Så ... hon var inte så värstans nödig överhuvudtaget :)
 
Hörrni, igår fick jag det här med posten: 
 
Det låg på hallgolvet när jag kom in med Kelly och Molly efter deras runda. Jag förstod att det Måste vara nåt ätbart i det stora kuvertet, för Molly och Kelly blev som galna. hahaha, Gud va de nosade där kuvertet legat på hallmattan,. Hade posten kommit när jag var ute med Paddy, så hade Molly garanterat slaktat kuvertet och käkat upp chokladen, tveklöst!  Trevligt att få en välkomstpresent, och god choklad var det åxå :) 
Edit: Jo, jag har mailat kyrkoherden och tackat för chokladen, med tillägget att det var tur att  jag inte hunnit till jobbet så att Molly åt upp chokladen, då choklad är giftigt för hundar. 
 
Få se .... det är torsdag idag va?! Man tappar lätt begreppet om vilken dag det är, eftersom på jobbet så jobbar man mot morgondagen hela tiden. Det står till och med morgondagens datum på datorn, så att ordrarna ska komma på rätt dag .... eftersom det ju bakas på natten. Lite komplicerat i skallen såhär till en början. 
 
Nåja, Nu är det i alla fall morgon, morgonrundan är gådd, och jag står i mitt fina lilla kontor och dricker kaffe. Ha en Bra dag hörru, eller rättare sagt: GÖR dagen till en Bra Dag!
 
Gomorron!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0