Jobbig natt

Inatt blev det inte mycket till sömn. Igårkväll när vi la oss, märkte jag att Molly inte mådde bra. Hon kunde inte ligga stilla, utan ålade runt, satte sig upp, la sig ner, ålade runt, satte sig upp osv. Efter ett tag kräktes hon, sen blev det samma sak igen.  Hon kröp under sängen, vilket hon aldrig någonsin brukar göra, sedan ut i hallen för att kräkas igen, upp i sängen, ligga nära .... åla, vrida, gny ..... Hon försökte Sitta och sova ..... sen ner på golvet för att kräkas igen. 
 
Jag satt uppe med henne till klockan var strax efter 5. Då hade jag hämtat in en av bäddarna från balkongen och lagt den bredvid min säng. Hon satt i bädden och somnade så, och till slut föll hon ner sovandes. Jag hade sänglampan på ett tag, för att kunna titta på hennes andning osv. en stund innan jag somnade själv. Vaknade vid halv 8, trött som ett lik ..... Låg till halv 9 men kunde inte somna om. 
 
Efter kort morgonrunda, åt hon med god aptit, men sprang sedan och la sig igen. Får studera henne noga .... jag börjar jobba kl 12 och måste ju veta att hon mår bra innan jag åker. 
 
Tinnitusen är fruktansvärd, och idag är jag ostadig. Inte så konstigt kanske, och det har ju lixom legat på lut ett tag nu. Hoppas det inte blir värre än såhär. Det här räcker. 
 
Det har i alla fall slutat regna, vilket det gjort hela natten. Det klarnar upp och blir sol. Hannah skickade mms i morse, hon sitter på älgpass med Robban, och hon var blöt i häcken, men hade gott hopp om   att solen som då krypit fram, skulle göra susen :)
 
Ha en Bra dag!
 
Gomorron
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0