Kung i Baren

Just Nu är det jag och Magnus :)   Han sjunger och jag dricker ett glas rött :)  Sån är fördelningen hemma hos mig. 
 
Var nyss ute på kvällspromenad med hundarna, och nu känner jag, efter snart 4 månader, att jag kan ha Paddy lös på strandpromenaden. Det är en härlig känsla :)
 
Jag brukar ofta tänka på det där med att ha hunden lös. Oftast har jag koppel, även när jag kan ha dem lösa. Då de går superbra i koppel, finns lixom ingen anledning att de ska gå lösa för det mesta. Går de iNTE bra i koppel, ska man inte ha dem lösa överhuvudtaget .... så det är en balansgång där man bör tänka efter varför man ska ha dem lösa överhuvudtaget. Hade dem lösa på eftermiddagen när jag var nere vid vattnet så att de skulle kunna springa nere vid vattnet och busa, och nu på kvällsrundan såg jag hela vägen bort till Kanotudden att jag var ensam ute ..... då kände jag att de kan få rusa runt lite hej å hå :)  För, släpper man Paddy lös, kan det lätt bli lite hej å hå :)
 
Oj va Magnus sjunger bra för mig ikväll!  Vi får se när det blir läge att sparka ut honom så att vi får lägga oss här. Han får väl hållas så länge värmeljusen brinner i alla fall .... Det blir nån timme till om jag räknar rätt :)
 
Hoppas Du haft en BRA fredag, och att du fyllt dagen med nåt värt!
 
Nu ska jag mysa med hundar och Magnus, tills jag kroknar :)
 
Gokväll 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0