Morgonstund i Paradiset!

Klockan är snart halv 7. Står här i mitt lilla kontor och dricker kaffe. Hundarna trynar under täcket ännu, de har inte visat en endaste tendens till att vakna än. Det är skönt med tyst morgon ..... Lugn och Ro. 
 
Igårkväll var jag trött. Till middag blev det Strimlad nötytterfilé, som jag wokade tillsammans med kantareller och strimlad Zucchini. Det blev supergott!  Efter middagen blev det en kort runda med hundarna, sen hängde vi i soffan fram tills läggdags. Kollade på Idol och några andra program som jag inte ens minns vad det var .... fniss
 
Idag ska jag jobba med Pernilla i kontoret, 8-12.  Eftermiddagspasset därinne, är så fruktansvärt stressigt, så man lär sig i princip ingenting. Inte jag i alla fall. Jag hinner inte ens fatta vad man ska göra, och varför .... eller hur allt hänger ihop. Så ... för att ha en chans att lära mig, måste jag gå några dagar på förmiddspasset, som tydligen är betydligt lugnare. Det blir bra. 
 
Nu i höst kommer jag att köra en, eller max två hundkurser. Det blir här i Ursviken och den nästa onsdag drar nr 1 igång. Det ska bli kul :)  
 
Ska boka en instruktörstimme på Friskvårdskompaniet, det ingår i priset när man köper ett träningskort. Jag vill ha en genomgång på gymmets alla maskiner, de ser ut som ufo:n allihop :)   Ska boka in några grupp-pass åxå, och fram tills jag kan använda handen i träningen, så får det bli core, spinning och zumba :) Har i alla fall bokat in mig på core på lördag. 
 
Nä, om jag skulle ta och veva igång dagen genom att krypa ur pymmen, dra på mig nåt annat, väcka hundarna och gå ut en sväng. Ha en Bra dag! Fyll den med bra val, och välj Glädje :)
 
Gomorron
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0